بهگزارش خبرنگار میراثآریا، علی دارابی چهارشنبه ۸ آذر ۱۴۰۲ در آیین افتتاحیه دومین جشنواره تولیدات چندرسانهای میراثفرهنگی که در سالن همایشهای دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره) قزوین برگزار شد، با تسلیت فرارسیدن ایام فاطمیه (س) و سالروز شهادت آن حضرت اظهار کرد: اینجا دانشگاه بینالمللی امام خمینی در قزوین است و شاهد آیین افتتاحیه دومین جشنواره تولیدات چندرسانهای میراثفرهنگی به میزبانی استانداری قزوین هستیم. این جمعیت عظیمی که در سالن حضور دارند و افرادی که به دلیل استقبال گسترده نتوانستند وارد سالن شوند، نشان از اهمیت میراثفرهنگی دارد.
قائم مقام وزیر میراثفرهنگی ضمن تمجید از دستگاههای مشارکتکننده در دومین جشنواره ملی چندرسانهای میراثفرهنگی گفت: جشنواره اهدافی دارد از جمله اینکه تولید نشاط و شادی میکند. جشنواره محلی برای قدردانی از مفاخر استان است. جمعی از مفاخر ایران متعلق به قزوین هستند که از آن جمله میتوان به خاندان ابوترابی، استاد امیرخانی، دکتر علیاکبر صالحی و استاد بهاءالدین خرمشاهی اشاره کرد.
دارابی اضافه کرد: جوانان ما وقتی مفاخر خود را بشناسند، بهتر میتوانند به راه خود ادامه دهند. این مفاخر سرمایه اصلی ما هستند.
قائم مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی اضافه کرد: هنرمندان بزرگی در این جشنواره حضور و مشارکت داشتند برخی از این هنرمندان در این مراسم حضور دارند و به طور حتم سفیران این استان خواهند بود و همه جا از قزوین و ظرفیتهای میراثفرهنگی سخن خواهند گفت.
معاون میراثفرهنگی کشور در ادامه به ثبت جهانی کاروانسراهای ایران اشاره کرد و افزود: ۵۴ کاروانسرا را امسال ثبت جهانی کردیم که یکی از آنها کاروانسرای سعدالسلطنه قزوین است. ما با افتخار اعلام میکنیم که نماینده شما مردم با فرهنگ هستیم. در اجلاس ریاض پرونده کاروانسراهای تاریخی ایران با رای قاطع اعضا ثبت جهانی شد و اعضای این اجلاس یک دقیقه ایران را تشویق کردند.
دارابی اضافه کرد: ما یک ملت متمدن و بزرگ با سابقه بیش از یک میلیون سال سابقه بشری هستیم که در دنیا بینظیر است. همچنین یک میلیون اثر تاریخی داریم که اگر هر کشوری یکی از اینها را داشت به خود میبالید.
او گفت: ما باید به ریشه و پیشنیه تاریخی خود پی ببریم همه جا به فرهنگ ایرانی احترام میگذارند و دنیا به احترام فرهنگ، تاریخ، هویت و تمدن ایران، کلاه از سر بر میدارد.
قائم مقام وزیر میراثفرهنگی همچنین با اشاره به اهمیت برگزاری جشنواره تولیدات چندرسانهای میراثفرهنگی، یادآور شد: این جشنواره الگوی خوبی از تولیدات را پیش پای ما میگذارد. دو هزار اثر تاریخی به این جشنواره ارسال شده و این بسیار ارزشمند است.
قائممقام وزیر و معاون میراثفرهنگی کشور خاطرنشان کرد: در پایان صحبتهایم مراتب احترام خود را به خانواده معظم شهدا که در سالن حضور دارند ابراز میکنم، همچنین به همه استادان و پیشکسوتان حاضر در سالن ادای احترام میکنم. همچنین جا دارد از مهندس ضرغامی وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی که حامی همیشگی ما در برگزاری چنین جشنوارههایی است، تشکر میکنم.
انتهای پیام/
نظر شما