تلاش برای شکل‌گیری ۲ مثلث گردشگری در مرکز و جنوب کشور

استاندار فارس گفت: شکل‌گیری مثلث گردشگری شیراز، اصفهان و یزد در توافق با معاون گردشگری کشور در دستور کار قرار گرفته و مقرر شد زیرساخت‌های پروازی و ریلی آن نیز فراهم شود.

به گزارش میراث آریا و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس، محمدهادی ایمانیه روز چهارشنبه ۱۳ دی ماه ۱۴۰۲ در آیین افتتاحیه سیزدهمین نمایشگاه گردشگری پارس و چهاردهمین نمایشگاه صنایع دستی فارس اظهار کرد: در راستای شکل‌گیری زیرساخت‌های مثلث گردشگری شیراز- اصفهان - یزد وعده داده شد تا پایان سال‌جاری راه آهن اقلید - یزد به بهره برداری برسد.

استاندار فارس اضافه کرد: به این منظور شبکه اتوبوسرانی مخصوص انتقال گردشگران داخلی و خارجی در مرکز سه استان یزد، فارس و اصفهان نیز راه‌اندازی می‌شود.

او ادامه داد: علاوه بر این به دنبال یک مثلث گردشگری دیگر با نیز با استان‌های بوشهر و هرمزگان هستیم.

ایمانیه عنوان کرد: ایجاد و بهره‌برداری از ازاد راه شیراز - اصفهان نیز از زیر ساخت‌های لازم برای رونق گردشگری است که امید است تا پایان سال جاری به صورت کامل تکمیل شود.

او افزود: آزاد راه شیراز - بوشهر نیز بر اساس دستور رئیس جمهوری و به عنوان یکی از درخواست‌های استانداری فارس در در دستور کار قرار گرفته است و اجرای آن می‌تواند در رونق گردشگری ۲ استان بسیار تاثیرگذار باشد.

استاندار فارس با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر این استان در عرصه گردشگری و صنایع دستی، گفت: گردشگری فارس احتیاجی به معرفی ندارد و در چهار جنبه گردشگری سلامت، طبیعی، تاریخی و زیارت جایگاه برجسته‌ای دارد.

ظرفیت‌های پرشمار گردشگری در فارس پهناور

ایمانیه ادامه داد: فارس با ۳۷ شهرستان و ۱۲۰ شهر بیشترین شهر و شهرستان را در سطح کشور دارد و از یک نقطه جغرافیایی آن تا نقطه دیگر بیش از ۳۰ درجه تفاوت دما وجود دارد.

او بیان کرد: فارس با برخورداری از فضاهایی همچون سپیدان با بارش برف و آبشارهای متعدد ظرفیت ارزشمندی در گردشگری طبیعی دارد.

ایمانیه افزود: این استان در گردشگری سلامت حرف اول را در سطح کشور می زند و در گردشگری زیارت نیز پس از مشهد و قم سوم است.

استاندار فارس ادامه داد: این استان میزبان بیشترین بناهای ثبت جهانی و ثبت ملی کشور است و در گردشگری تاریخی جایگاه ویژه‌ای دارد.

او با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب که گردشگری به تنهایی می‌تواند استان فارس را اداره کند، اظهار کرد: باید با وحدت میان دولت و بخش خصوصی این امر محقق شود.

ایمانیه با بیان اینکه در احداث هتل ها باید سرمایه گذاران مورد حمایت قرار گیرند، تاکید کرد: حمایت از بوم‌گردی‌ها، ایجاد دفاتر در کشورهای خارجی و حضور سفیران ایرانی در کشورهای حوزه خلیج فارس برای رونق بیشتری گردشگری فارس لازم است.

استاندار فارس گفت: فارس استانی با بیش از ۸۰ رشته در حوزه صنایع دستی و هزاران مکان گردشگری است و این ۲ ظرفیت، فرصت بی بدیلی برای این استان فراهم کرده است.

نمایشگاه گردشگری پارس - شیراز و نمایشگاه صنایع دستی فارس از امروز آغاز به کار کرد و تا 16 دی ماه پذیرای بازدیدکنندگان است.

انتهای پیام/

کد خبر 1402101300731
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha