به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان، محمد محسنی شامگاه روز دوشنبه ۶ فروردین ۱۴۰۳ در این مراسم با اشاره به اینکه برگزاری این مراسم با هدف تکمیل سنتها و میراث معنوی جشن رمضان، انجام شده، افزود: افطار بخش جداییناپذیر از فرهنگ و هویت مسلمانان است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی هرمزگان ادامه داد: تقویت ارتباطات، همبستگی اجتماعی و ارتقای تعاملات فرهنگی و تشویق افراد به حفظ ارزشهای اخلاقی از جمله مزایای افطار است.
او اظهار کرد: در محل رونمایی لوح ثبت جهانی افطار مسجد ملک بن عباس، سفرههای افطاری پهن شد و روزهداران بعد از اقامه نماز همه سر یک سفره و در کنار یکدیگر روزه خود را باز کردند.
مسجد ملک بن عباس متعلق به اوایل دوره صفوی در سال ۱۳۵۴ با شماره ۱۰۶۳ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است و سومین اثر ثبتی هرمزگان در فهرست آثار ملی کشور است.
افطاری، تجلی سنت حسنه اسلامی-ایرانی در مهماننوازی، صله رحم و اطعام ابرار است؛ با سهمیه ایران و مدیریت ایران به صورت مشترک با کشورهای آذربایجان، ترکیه و ازبکستان در فهرست جهانی میراث ناملموس یونسکو ثبت جهانی شده است.
انتهای پیام/
نظر شما