جشنواره استانی غذاهای سنتی در قروه برگزار شد

همزمان با هفته گردشگری، جشنواره استانی غذاهای سنتی با هدف معرفی غذاهای سنتی و محلی کردستان و ایجاد فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری در شهرستان قروه برگزار شد.

به گزارش میراث‌آریا، کارشناس و داور بین‌المللی غذاهای بومی و محلی و غذاهای ملل و گیاهی روز سه‌شنبه ۸ مهرماه ۱۴۰۴ در جشنواره استانی غذاهای سنتی که با حضور سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان و جمعی از مسئولان استان و شهرستان در پارک رضوان قروه برگزار شد، گفت: در این رویدادفرهنگی ده میز شرکت‌کننده حضور داشتند و پس از داوری، به سه میز برتر لوح تقدیر و هدیه اهدا شد.

منیره امجدیان با بیان اینکه در تهیه و ارائه غذاها اصالت، کیفیت مواد اولیه، طعم و مزه، سفره‌آرایی سنتی و رعایت نکات بهداشتی مدنظر قرار گرفته بود، بیان کرد: غذاهای ارائه شده شامل «یکاوه»، «شیرپرشت»، «آش رشته ترش»، «حلوا گل زرد»،... و «دمنوش ونه‌ته‌ق» بود که مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت.

او عنوان کرد: این جشنواره علاوه بر معرفی غذاهای محلی، فرصتی برای معرفی فرهنگ، سنت‌ها و هنرهای بومی استان فراهم کرد و امیدوارم تجربه‌ای ماندگار برای مردم و گردشگران باشد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404070800879
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha