جشنواره غذاهای بومی بهاباد برگزار شد

جشنواره و مسابقه غذاهای بومی و محلی با هدف معرفی و احیای سنت‌های غذایی محلی برگزار شد.

به‌گزارش میراث‌آریا، در این جشنواره که سه‌شنبه هشتم مهرماه در پارک بانوان، برگزار شد، شرکت‌کنندگان با پخت انواع غذاها و شیرینی‌های سنتی ازجمله بلغورو، ارزنو، سمنو، جوو، قتقوو، گندم پیازو، رشته‌پلو، کله‌جوش، چنگ‌مال، آش ارزنو، آش سبزی مکو، کلو شیرین و کلوکنف به رقابت پرداختند.

داوری آثار بر اساس سه معیار اصلی یعنی طعم اصیل غذا، تزئین و چیدمان میز و همچنین رعایت مسائل بهداشتی انجام شد.

این جشنواره فضایی شاد و صمیمی را برای علاقه‌مندان به آشپزی سنتی فراهم کرد و فرصتی ارزشمند برای معرفی و ترویج فرهنگ غذایی بومی و محلی بود.

در حاشیه این مراسم، فتح‌الله رحمتی، سرپرست نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بهاباد با اشاره به این‌که این جشنواره به مناسبت هفته گردشگری و هفته کودک برگزار شد، گفت: در خلال این مراسم با بهره‌گیری از عروسک‌های غول‌پیکر «مقنی» و «سقا»، برنامه‌های شاد و سرگرم‌کننده‌ای برای کودکان اجرا شد.

رحمتی افزود: این ابتکار، افزون بر ایجاد فضایی مفرح برای خردسالان، زمینه آشنایی آنان با مشاغل کهن و هویت تاریخی شهر یزد را فراهم آورد و در احیای بخشی از سنت‌های دیرین نقشی مؤثر ایفا کرد.

او تصریح کرد: هم‌زمان با این رویداد، جشنواره خوراک و غذاهای بومی و محلی نیز برپا شد که نه‌تنها جلوه‌ای از میراث غذایی منطقه را به نمایش گذاشت، بلکه فرصتی ارزشمند برای معرفی و بازشناسی طعم‌ها و دستورهای غذایی کهن شهرستان بهاباد فراهم آورد.

جشنواره غذاهای بومی بهاباد برگزار شد

جشنواره غذاهای بومی بهاباد برگزار شد

انتهای پیام/

کد خبر 1404070900953
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha