آغاز فصل سفر به سواحل بکر مکران با برگزاری جشنواره فرهنگی و گردشگری بریس

رئیس اداره میراث فرهنگی چابهار گفت: با آغاز فصل گردشگری در نیمه دوم سال، جشنواره فرهنگی، هنری و گردشگری در شهر گردشگری بریس از توابع شهرستان دشتیاری در جنوب سیستان و بلوچستان برگزار شد.

به گزارش میراث آریا، خیرالنساء امیری اظهار کرد: این رویداد سواحل مکران را در آغاز فصل سفر در نیمه دوم سال، به صحنه‌ای از شور، موسیقی و فرهنگ بومی بدل کرد و بسیار مورد استقبال مردم و گردشگران قرار گرفت.

رئیس اداره میراث فرهنگی چابهار و دشتیاری افزود: این جشنواره با همکاری شهرداری بریس، اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، فرمانداری شهرستان دشتیاری، سازمان منطقه آزاد چابهار و جمعی از فعالان گردشگری برگزار شد.

او ادامه داد: اجرای بازی‌های بومی و محلی، موسیقی‌های سنتی و آیینی و نمایش جلوه‌هایی از زندگی و فرهنگ مردمان مکران از جمله برنامه‌های شاخص این رویداد فرهنگی گردشگری بود.

به گفته امیری، شهر گردشگری بریس با طبیعت ساحلی چشم‌نواز، آرامش کم‌نظیر و مردمانی خون‌گرم، از مقاصد مهم گردشگری در جنوب شرق کشور به شمار می‌رود و به‌عنوان یکی از کانون‌های اصلی توسعه گردشگری در شهرستان دشتیاری شناخته می‌شود.

او خاطر نشان کرد: این منطقه با برخورداری از جاذبه‌های طبیعی، سواحل بکر و ظرفیت‌های محیطی فراوان، چشم‌انداز تازه‌ای از گردشگری پایدار در سواحل مکران ترسیم کرده است.

امیری ادامه داد: هدف از برگزاری این جشنواره، معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های گردشگری و طبیعی شهرستان دشتیاری و شهر بریس و دعوت از مسافران و گردشگران برای حضور در این خطه زیبا در فصل سفر بود.

رئیس اداره میراث فرهنگی چابهار تاکید کرد: جشنواره فرهنگی و گردشگری بریس، نمادی از هم‌افزایی فرهنگی و گامی نو در مسیر رونق گردشگری سواحل مکران است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404071801764
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha