کشف ادوات حفاری پیشرفته از محل حفاری غیرمجاز در بخش مرکزی زنجان

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی زنجان  گفت: با هوشیاری و اطلاع‌رسانی به‌موقع افراد میراث‌دوست، نیروهای یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان موفق شدند در یکی از روستاهای بخش مرکزی شهرستان زنجان محل حفاری غیرمجاز را شناسایی کرده و مجموعه‌ای از ادوات حفاری پیشرفته را کشف و ضبط کنند.

به‌گزارش میراث آریا، سرهنگ ناصر حبیبیان روز ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ اظهار کرد:  در پی گزارش‌های مردمی و اقدامات اطلاعاتی نیروهای یگان حفاظت این اداره‌کل، محل حفاری غیرمجاز در یکی از روستاهای بخش مرکزی شهرستان زنجان شناسایی و مورد بازرسی قرار گرفت.

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان با اعلام این خبر افزود: در جریان این عملیات، ادوات حفاری پیشرفته شامل موتور برق، بالابر، دژبر، دیلم و انواع پتک از متخلفان کشف و ضبط شد.

او گفت: با هدایت و حضور میدانی فرمانده یگان حفاظت و تلاش شبانه‌روزی نیروها، فعالیت حفاران غیرمجاز متوقف و محل مورد نظر تحت حفاظت قرار گرفت.

سرهنگ حبیبیان تأکید کرد: یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان زنجان با قاطعیت با هرگونه اقدام غیرمجاز در حوزه حفاری و تخریب آثار تاریخی برخورد می‌کند و از عموم مردم خواست در صورت مشاهده‌ی موارد مشکوک، موضوع را از طریق شماره‌های تماس اداره‌کل اطلاع دهند.

او گفت: پرونده‌ی این تخلف جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع شده و بررسی‌های کارشناسی برای احراز وجود احتمالی آثار تاریخی در محل یادشده ادامه دارد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404091200830
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha