تأکید فرمانده سپاه مازندران به ارتقای فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی استان

فرمانده سپاه کربلای مازندران بر ارتقای فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی با همکاری دستگاه‌های فرهنگی در مازندران، تاکید کرد.

به‌گزارش میراث‌آریا، سردار موحد یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ در دیدار با مدیرکل میراث‌فرهنگی مازندران بر اهمیت تقویت تعاملات میان دستگاه‌های فرهنگی استان و نقش این همکاری‌ها در ارتقای فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی مازندران، تاکید کرد.

فرمانده سپاه کربلای مازندران با اشاره به ظرفیت‌های گسترده فرهنگی، تاریخی و گردشگری استان، خواستار برنامه‌ریزی منسجم‌تر برای بهره‌گیری از این توانمندی‌های مازندران شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران بر ضرورت مشارکت فعال نهادهای مردمی، تقویت برنامه‌های فرهنگی در مناطق مختلف مازندران و توجه ویژه به جوانان در پیشبرد اهداف اجتماعی و فرهنگی استان تأکید کرد.

حسین ایزدی به توسعه گردشگری تعالی‌بخش در مازندران اشاره کرد و گفت: این نوع از گردشگری رویکردی است که به توسعه‌ فردی و اجتماعی گردشگران کمک می‌کند و با ایجاد تجربه‌های عمیق فرهنگی و مسئولیت‌پذیری را افزایش می‌دهد.

او با بیان اینکه این نوع گردشگری بر احترام به ارزش‌های محلی، حفظ محیط‌زیست و تعامل سازنده میان میزبان و گردشگر تأکید دارد، تصریح کرد: گردشگری تعالی بخش باعث رشد پایدار جامعه در ابعاد مختلف می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با اشاره به وجود ظرفیت‌های متعدد گردشگری در مازندران و تعامل و همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی در حفظ و توسعه این ظرفیت‌ها، تأکید کرد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404091701123
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha