شهرستان مهر، میزبان هم‌زمان هنر و اندیشه

در حاشیه برگزاری همایش ملی «ریحانة‌النبی» در شهرستان مهر، جمعی از شخصیت‌های برجسته فرهنگی و اجرایی کشور از جشنواره صنایع‌دستی جنوب کشور بازدید کردند.

به گزارش میراث آریا، در این بازدیدحجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالواحد موسوی لاری رئیس همایش ملی ریحانة‌النبی، احمد مسجدجامعی وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، و مریدی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس حضور داشتند.

این جشنواره که با هدف معرفی ظرفیت‌های هنری، فرهنگی و بومی مناطق جنوبی کشور برگزار شده، میزبان هنرمندان و صنعتگران متعددی از استان‌های جنوبی ایران بود.

غرفه‌های متنوعی از هنرهای سنتی، صنایع‌دستی، دست‌بافته‌ها، حصیربافی و دیگر جلوه‌های هنر بومی در این رویداد به نمایش درآمده است.

بازدیدکنندگان ضمن گفت‌وگو با هنرمندان حاضر در جشنواره، از نزدیک با روند تولید آثار و دغدغه‌های فعالان این حوزه آشنا شدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی لاری در حاشیه این بازدید، بر اهمیت پیوند میان مناسبت‌های دینی و هویت فرهنگی تأکید کرد و گفت: برگزاری همزمان جشنواره صنایع‌دستی با همایش ریحانة‌النبی، فرصتی مغتنم برای معرفی ظرفیت‌های فرهنگی جنوب کشور و تقویت پیوند میان ایمان، هنر و هویت ایرانی-اسلامی است.

احمد مسجدجامعی نیز با اشاره به نقش صنایع‌دستی در حفظ میراث فرهنگی و تقویت اقتصاد محلی، اظهار داشت: چنین رویدادهایی می‌توانند به احیای هنرهای در حال فراموشی کمک کرده و زمینه‌ساز اشتغال پایدار در مناطق کمتر برخوردار باشند.

 بهزادمریدی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دسیتی استان فارس نیز ضمن قدردانی از تلاش‌های برگزارکنندگان، از برنامه‌ریزی برای توسعه بازارهای فروش و حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی در جشنواره صنایع‌دستی جنوب کشور، همزمان با همایش ملی ریحانة‌النبی، با استقبال گسترده مردم، مسئولان و علاقه‌مندان به فرهنگ و هنر ایرانی-اسلامی در شهرستان مهر برگزار شد و جلوه‌ای از هم‌افزایی میان سنت، دین و هنر را به نمایش گذاشت.

انتهای پیام/

کد خبر 1404092001389
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha