نمایش میراث غذایی کردستان در جشنواره سفره کوردی شب چله

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان گفت: لیست کامل تمام خوراک‌هایی که در فهرست استان ثبت ملی شده‌اند، در جشنواره سفره کوردی شب چله به نمایش گذاشته خواهد شد.

به‌گزارش میراث‌آریا، پویا طالب‌نیا روز شنبه ۲۲ آذرماه ۱۴۰۴ در نشست برنامه‌ریزی جشنواره سفره کوردی شب چله اظهار کرد: این جشنواره با هدف ایجاد فضایی شاد، سالم و خانوادگی و همچنین شناسایی استعدادهای برتر در هنر پخت غذاهای محلی استان برگزار می‌شود و فرصتی مناسب برای نمایش ظرفیت‌های غنی منطقه در حوزه خوراک‌های سنتی و ترویج مشارکت مردمی در حفظ میراث‌فرهنگی است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان افزود: بخشی از جشنواره به رستوران‌های سطح شهر اختصاص خواهد یافت تا درصدی از منوی آن‌ها شامل غذاهای محلی استان باشد و بدین ترتیب علاقه‌مندان با طعم و اصالت خوراک‌های محلی آشنا شوند.

او درخصوص اهمیت تولید محتوا عنوان کرد: لیست کامل تمام خوراک‌هایی که در فهرست استان ثبت ملی شده‌اند، در جشنواره به نمایش گذاشته خواهد شد تا اصالت و تنوع غذاهای محلی به مخاطبان معرفی شود.

 طالب‌نیا یادآور شد: اصالت غذایی، طعم و مزه، زیبایی بصری، تزئین و خلاقیت، شاخص‌های اصلی داوری در این جشنواره خواهد بود.

جشنواره و مسابقه غذای محلی «سفره کوردی شب چله» روز ۲۶ آذرماه برگزار می‌شود و هدف آن احیای غذاهای محلی و معرفی فرهنگ غذایی استان به گردشگران و علاقه‌مندان است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404092201549
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha