بهگزارش میراثآریا، پویا طالبنیا روز شنبه ۲۲ آذرماه ۱۴۰۴ در نشست برنامهریزی جشنواره سفره کوردی شب چله اظهار کرد: این جشنواره با هدف ایجاد فضایی شاد، سالم و خانوادگی و همچنین شناسایی استعدادهای برتر در هنر پخت غذاهای محلی استان برگزار میشود و فرصتی مناسب برای نمایش ظرفیتهای غنی منطقه در حوزه خوراکهای سنتی و ترویج مشارکت مردمی در حفظ میراثفرهنگی است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان افزود: بخشی از جشنواره به رستورانهای سطح شهر اختصاص خواهد یافت تا درصدی از منوی آنها شامل غذاهای محلی استان باشد و بدین ترتیب علاقهمندان با طعم و اصالت خوراکهای محلی آشنا شوند.
او درخصوص اهمیت تولید محتوا عنوان کرد: لیست کامل تمام خوراکهایی که در فهرست استان ثبت ملی شدهاند، در جشنواره به نمایش گذاشته خواهد شد تا اصالت و تنوع غذاهای محلی به مخاطبان معرفی شود.
طالبنیا یادآور شد: اصالت غذایی، طعم و مزه، زیبایی بصری، تزئین و خلاقیت، شاخصهای اصلی داوری در این جشنواره خواهد بود.
جشنواره و مسابقه غذای محلی «سفره کوردی شب چله» روز ۲۶ آذرماه برگزار میشود و هدف آن احیای غذاهای محلی و معرفی فرهنگ غذایی استان به گردشگران و علاقهمندان است.
انتهای پیام/
نظر شما