معرفی ظرفیت‌های کهگیلویه‌وبویراحمد در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران/ دعوت از هنرمندان و سرمایه‌گذاران برای حضور در نمایشگاه گردشگری 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد از معرفی ظرفیت‌های استان در نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته خبر داد.

به گزارش خبرنگار میراث‌آریا، سید مجتبی امیرحسینی شامگاه امشب ششم بهمن ماه ۱۴۰۴در برنامه زنده تلویزیونی از شبکه استانی دنا با بیان اینکه این نمایشگاه به میزبانی تهران برگزار می‌شود، اظهار کرد: این نمایشگاه ۲۳ تا 26 بهمن ماه ۱۴۰۴ در محل دائمی نمایشگاهای بین المللی تهران برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه بهره‌مندی سرمایه گذاران بخش خصوصی از اقتصاد گردشگری در گرو تبلیغات امکان پذیر است، گفت: تلاش داریم تا با معرفی ظرفیت‌های استان در زمینه‌های صنایع دستی و گردشگری سرمایه‌گذاری‌های بزرگی را در کهگیلویه وبویراحمد ایجاد شود.

امیرحسینی‌ با اشاره به حضور  شرکت‌های داخلی  وخارجی در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران یادآور شد: در این نمایشگاه بسته‌های معرفی استان در قالب بروشور، کتاب دو زبانه، سی دی و فیلم‌های کوتاه ارائه می شود تا مورد بازدیدکنندگان داخلی وخارجی قرار گیرد.

او همچنین از دعوت هنرمندان، هتل‌داران، و سرمایه‌گذاران گردشگری استان برای حضور در این نمایشگاه خبرداد و گفت: معرفی ظرفیت‌های گردشگری کهگیلویه و بویراحمد نیازمند همکاری همه مسئولان و فعالان این عرصه است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: بسته‌های سرمایه‌گذاری از ظرفیت‌های استان برای ارائه در این نمایشگاه تدوین شده است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404110700236
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha