دستگیری حفار غیرمجاز در روستای تاریخی قلتوق زنجان

فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی زنجان از دستگیری حفار غیرمجاز در روستای تاریخی قلتوق زنجان خبر داد. 

به گزارش خبرنگار میراث آریا، سرهنگ ناصر حبیبیان روز یکشنبه ۴ اسفندماه اظهار کرد: در پی گزارش‌های مردمی و تلاش‌های نیروهای یگان حفاظت میراث‌فرهنگی با همکاری فرماندهی انتظامی شهرستان زنجان، یک حفار غیرمجاز در روستای قلتوق این شهرستان دستگیر شد. 

فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی زنجان افزود: این اقدام در راستای صیانت از میراث فرهنگی و تاریخی منطقه و در پی تشدید نظارت‌های اجتماعی و برخورد با متخلفان صورت گرفت. یگان حفاظت میراث فرهنگی با جدیت تمام پیگیر حفظ آثار ملی و تاریخی استان است و از مردم درخواست داریم در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک یا تخریب آثار فرهنگی، مراتب را بلافاصله به این یگان اطلاع دهند تا اقدامات قانونی لازم صورت پذیرد. 

سرهنگ حبیبیان گفت: حفاظت از میراث نیاکان، وظیفه همگانی است و گزارش‌های مردمی نقش حیاتی در پیشگیری از تخریب و دستگیری سوداگران عتیقه و حفاران غیرمجاز ایفا می‌کند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404120300190
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha