حضور فعالان گردشگری و رسانه خراسان رضوی در بجنورد

۳۳ نفر از فعالان حوزه گردشگری و رسانه استان خراسان رضوی، همزمان با برگزاری دومین نمایشگاه مشاغل خانگی و توانمندی بانوان در بجنورد، با حضور در خراسان شمالی از ظرفیت‌های گردشگری، صنایع‌دستی و توانمندی‌های بانوان استان بازدید کردند.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا؛ روز دوازدهم شهریورماه، تور گردشگری متشکل از ۳۳ نفر از فعالان حوزه گردشگری و رسانه استان خراسان رضوی، در سفری به استان خراسان شمالی؛ گنجینه فرهنگ ها، ضمن بازدید از جاذبه‌ها و ظرفیت‌های گردشگری استان، در دومین نمایشگاه مشاغل خانگی و توانمندی بانوان نیز حضور یافتند.
این گروه در جریان سفر خود به بجنورد، از دومین نمایشگاه مشاغل خانگی و توانمندی بانوان که در مجتمع گردشگری و تجاری طلای سفید در حال برگزاری است، بازدید کردند و طی حدود دو ساعت حضور در این رویداد، از غرفه‌های هنرمندان و صنعتگران حوزه صنایع‌دستی و مشاغل خانگی بازدید به عمل آوردند.
فعالان گردشگری و رسانه استان خراسان رضوی در این بازدید، ضمن گفت‌وگو با هنرمندان و تولیدکنندگان حاضر در نمایشگاه، با خرید محصولات و تولیدات بومی، انجام مصاحبه و معرفی ظرفیت‌های موجود، حمایت خود را از تولیدات محلی و صنایع‌دستی خراسان شمالی اعلام کردند.
همچنین اعضای این تور با حضور در مجموعه تاریخی و فرهنگی آیینه‌خانه مفخم بجنورد، حمایت خود را از «کمپین حمایت از صنایع‌دستی بومی خراسان شمالی» اعلام کرده و بر ضرورت توجه بیشتر به معرفی، بازاریابی و حمایت از تولیدات اصیل و ظرفیت‌های ارزشمند هنرمندان صنایع‌دستی استان تأکید کردند.
برگزاری این تور با برنامه‌ریزی و هماهنگی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان شمالی و با هدف معرفی هرچه بیشتر ظرفیت‌های گردشگری، فرهنگی و صنایع‌دستی استان و همچنین کمک به رونق و افزایش بازدیدکنندگان دومین نمایشگاه مشاغل خانگی و توانمندی بانوان انجام شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1405061301144
دبیر مهدی ارجمند

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha