استقبال گسترده دانش‌آموزان از اکران‌های استانی جشنواره فیلم‌ کودک/ شهرهای پرمخاطب معرفی شد

محمدرضا فرجی، مدیر امور استان‌های سی‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، از استقبال چشمگیر مخاطبان برخی استان‌ها از نمایش فیلم‌های این دوره از جشنواره خبر داد.

به گزارش میراث‌آریا به نقل از روابط عمومی سی و هشتمین جشنواره‌ بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، محمدرضا فرجی با اشاره به استقبال فوق‌العاده مخاطبان برخی استان‌ها از اکران فیلم‌های جشنواره گفت: تاکنون استان قم با ۱۳۶۰ مخاطب در دو روز نخست اکران، در رتبه اول بیشترین تعداد تماشاگر قرار دارد. پس از آن، بوشهر با ۹۵۰ مخاطب، سیستان و بلوچستان با ۵۵۰ مخاطب، خراسان رضوی و گلستان با بیش از ۴۵۰ مخاطب بیشترین حضور دانش‌آموزی را تا امروز به ثبت رسانده‌اند.

فرجی افزود: با وجود اطلاع‌رسانی دیرهنگام نمایش فیلم‌های جشنواره در برخی از استان‌ها، استقبال دانش‌آموزان از روزهای دوم و سوم اکران‌ مثال زدنی بوده است.

او بیان کرد: چهارشنبه آخرین روز نمایش فیلم‌های منتخب در استان‌ها خواهد بود و به همین دلیل، انتظار استقبال بیشتر مخاطبان از اکران فیلم‌های این دوره از جشنواره وجود دارد.

مدیر امور استان‌های جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان با اشاره به ظرفیت اکران سینماسیار ادامه داد: هم‌زمان در چند نقطه از شهرهای استان اصفهان که فاقد سینما هستند، نمایش فیلم‌ها توسط امکانات سینماسیار به انجام رسیده است. بدین ترتیب تا امروز بیش از ۱۴۰۰ دانش‌آموز توسط سینماسیار به تماشای فیلم‌های نشسته‌اند.

فرجی در پایان با اشاره به نمایش فیلم‌های جشنواره در شهر میناب گفت: حسب برنامه‌ریزی‌های انجام شده، از امروز ۱۴ مهرماه فیلم‌های جشنواره با یاد و نام شهدای میناب در این شهر برای دانش‌آموزان و خانواده‌ها نمایش داده می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1405071401715
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha