آرشیو خوشه شیرینی قزوین
۲۶ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۱
کد خبر 1402062601485

هنر شیرینی‌پزی در میان خانم‌های خانه‌دار قزوین هنری است که از اعتبار فراوان برخوردار است. در گذشته به طور عموم برای پخت شیرینی از گرمای ملایم زغال و یا تنور خانگی استفاده می‌کردند ولی بعدها وسیله‌ای به کار می‌برند که به آن " آپولو " می‌گویند. این وسیله مخروطی شکل و به صورت قیف بزرگ سوراخ‌داری که داخل آن آتش می‌ریزند و آن را روی سینی شیرینی که در زیر آن نیز منقلی از آتش وجود دارد قرار می‌دهند تا شیرینی از دو سو در ارتباط با آتش قرار بگیرد. امروزه برای پخت شیرینی از انواع " فر " استفاده می‌کنند. در قزوین بیش از 40 نوع شیرینی پخته می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha