به گزارش ميراث آريا (chtn) \"مهدي جهانگيري\" مدير عامل شرکت توسعه گردشگري ايران در مراسم گشايش اين مجتمع گفت: کار مکان يابي و تملک زمين اين مجتمع که در زميني به مساحت 6 هکتار در کمربندي شهر راور قراردارد در سال 79 انجام شد. با پيگيري جدي مسولان زيربط عمليلات اجراي اين مجتمع از نيمه دوم سال 85 آغاز و پس از گذشت چند ماه کار شبانه روزي مراحل تکميل آن در حال انجام است.

جهانگيري بيان کرد: قسمت‌هاي مختلف اين مجتمع عبارتند از رستوراني به مساحت 365 متر مربع ، تريا به مساحت 170 متر مربع، فروشگاه، نمازخانه، تلفنخانه، اورژانس ، فضا‌هاي خدماتي ، سرويس بهداشتي و جايگاه‌هاي سوخت شامل چهار پمپ گازوئيل و 8 پمپ بنزين ، محوطه فضاي سبز، بازيگاه کودکان و برزگسالان و آلاچيق است.

وي اضافه کرد: اينگونه سرمايه‌گذاري‌ها در شهرستان محرومي چون راور طوفاني در راه توسعه است که اميد به زندگي ،شادي ، نشاط را براي اين مردم به همراه خواهد داشت.

جهانگيري با اشاره به همايش بين‌المللي فرصت‌هاي سرمايه گذاري در صنعت گردشگري ايران تاکيد کرد: برگزاري اين همايش نتايج مثبتي را در عرصه سرمايه‌گذاري به جا خواهد گذاشت و با اقداماتي که انجام شده است شرکت توسعه گردشگري به نيابت از سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري کار هماهنگ سازي بيش از 1164پروژه رابا ظرفيت بيش از 30 ميليارد دلار سرمايه گذاري انجام خواهد داد.

وي افزود: تفاهم نامه‌هاي که در اين همايش به امضا رسيد نقطه عطفي را در حوزه گردشگري رقم زد. اين در حالي است که وزارت امور خارجه اعلام کرده بود ممکن است تعداد شرکت کنندگان کشورهاي ديگر چشم گير نباشد. اما شاهد بوديم دبيش از 360 سرمايه گذار داخلي و خارجي در اين همايش شرکت کردند.

جهانگيري تصريح کرد: در اين همايش تفاهم‌نامه 534 پروژه و 14 کنسوسيوم داخلي و خارجي منعقد شد و تفاهم نام‌هاي با ارزش 9 ميليلارد دلار براي 56 هتل، 57 پروژه آب درماني با مشارکت 29 سرمايه گذار داخلي و 28 سرمايه‌گذار خارجي، 37 پروژه کمپينگ با يک سرمايه گذار خارجي ، 200مجتمع بين راهي ، 95 منطقه نمونه و 50 اثر تاريخي و خانه‌هاي قابل احيا منعقد شده است.

مدير عامل شرکت توسعه گردشگري ايران گفت:امروز اين مجتمع راه اندازي شد اما در هر زمان آمادگي خود را براي واگذاري اين مجتمع به بخش خصوصي اعلام مي کنيم.

وي اضافه کرد: شهر راور فاقد حتي يک تخت اقامتي است که اميدواريم سال آينده با همکاري مسولان، هتل سه ستاره کوچکي در کنار اين مجتمع بين راهي به بهره برداري برسد. همچنين جايگاه CNGو گاز يکي از تاسيسات پيش بيني شده در کنار اين مجتمع بين راهي است و در حال حاضر براي ساخت اين جايگاه‌ها شرکت اوج در حال پي گيري مجوز‌هاي لازم است.

جهانگيري با اشاره به اينکه در اين مجتمع بيش از 17 ميليارد ريال سرمايه‌گذاري انجام شده است تاکيد کرد: کيفيت در ارتقا خدمات مهمترين عامل است. اگر خدمات مناسبي در اين مجتمع‌ها به گردشگران ارائه نشود ظرف مدت کوتاهي از گردونه خارج خواهند شد.

وي ياد‌آورشد: از 1164 پروژه ارائه شده در همايش فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري در گردشگري ايران 600 پروژه از سوي شرکت توسعه گردشگري به مرحله اجرا در خواهد آمد و تا پايان سال87 نيز ، 200 مجتمع بين راهي براي اجرايي شدن به بخش خصوصي واگذار خواهدشد.

102 و 103/



انتهای پیام/

کد خبر 1386061919