زير ساخت‌ها را براي بالندگي صنايع‌دستي فراهم ‌کنيم

به گزارش ميراث آريا(chtn)، حجت‌الاسلام و المسلمين محمدحسين موسي‌پور استاندار قم در سفر يکروزه معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشورمان به استان قم با بيان اين مطلب گفت: صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي در کنار برخورداري از ابعاد هنري به دليل ظرافت و لطافتي که نشأت گرفته ازباورها و اعتقادات هنرمند است، روح را نوازش مي‌دهد.

وي با اشاره به اينکه صنايع‌‌دستي و هنرهاي سنتي به عنوان بخشي از تاريخ، اصالت و ريشه‌ها به ترويج معنويت و انسانيت مي‌پردازد، اظهار داشت: آرامش ويژه‌اي که هنرمند در هنگام خلق صنايع‌‌دستي دارد از اثر هنري‌اش به بيننده نيز منتقل مي‌شود.

استاندار قم تصريح کرد: ظرفيت عظيمي در هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشورمان نهفته است که متأسفانه تا به حال بهايي به آن داده نشده است.

حجت‌الاسلام و المسلمين موسي پور ادامه داد: آشنايي مردم با فرهنگ صنايع‌‌دستي تنها وظيفه متوليان و مسئولان امر نيست بلکه به دلايلي چون گره خوردن اين آثار با زندگي گذشتگانمان وظيفه‌اي همگاني است.

وي اضافه کرد: استانداري قم در ايجاد زير ساخت‌هاي لازم براي رشد و بالندگي صنايع‌دستي در عرصه‌هاي توليد تا فروش از هيچ کمکي دريغ نخواهد کرد.

اين مقام مسئول با بيان اينکه انجام برنامه ريزي هدفمند راهکار مناسبي براي رشد صنايع‌دستي خواهد بود، گفت: بايد از امکانات لازم براي تبديل صنايع‌دستي به رتبه اول صادرات کشور استفاده کنيم.

موسي پور در ادامه اظهار داشت: صدور صنايع‌دستي به کشورهاي مختلف جهان در واقع صدور فرهنگ، ريشه‌ها و اصالت‌ها است که در گام اول از تهاجم فرهنگي جلوگيري مي‌کند.

استاندار قم با تأکيد بر اينکه بايد براي صنايع‌دستي استان برنامه ريزي ويژه داشت، افزود: توجه به ويژگي‌هاي اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي هر استان به منظور ترويج فرهنگ صنايع‌دستي ضروري است.

حجت‌الاسلام و المسلمين محمدحسين موسي‌پور در پايان تأکيد کرد: اميدواريم توفيق استفاده از قابليت‌هاي ارزشمند صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي در تمامي کشور فراهم شود.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1388111250