چهارمین نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های بانوان سرخه برگزار شد

سرپرست نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه گفت: چهارمین نمایشگاه صنایع‌دستی «دستاوردها و توانمندی‌های بانوان» برگزار شد.

به گزارش میراث آریا، حسن عربی گفت: با هدف حمایت از زنان هنرمند، توسعه اقتصاد خانواده‌محور و معرفی ظرفیت‌های صنایع‌دستی شهرستان سرخه چهارمین نمایشگاه صنایع‌دستی «دستاوردها و توانمندی‌های بانوان» برگزار شد.

 سرپرست نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه افزود: این نمایشگاه به مدت دو روز در فرهنگ‌سرای باران سرخه برگزار شد و در آن، محصولات متنوع هنرمندان و بانوان فعال شهرستان در رشته‌هایی همچون سفال و سرامیک، دست‌بافته‌های سنتی، صنایع چوب و چرم، گلیم، جاجیم و دیگر هنرهای سنتی به نمایش و فروش گذاشته شد.

او با بیان اینکه حمایت از زنان، از مهارت تا درآمد رویکرد اصلی این نمایشگاه بوده است، بیان کرد: عرضه مستقیم تولیدات هنرمندان صنایع‌دستی، فراهم‌کردن زمینه فروش محصولات، معرفی غذاهای محلی و آشنایی هرچه بیشتر شهروندان با توانمندی‌ها و ظرفیت‌های بانوان شهرستان سرخه از دستاورد های این نمایشگاه بوده است.

عربی اظهار کرد: صنایع‌دستی یکی از مهم‌ترین بسترهای اشتغال پایدار و درآمدزایی برای بانوان است و برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی نقش مؤثری در تقویت اقتصاد محلی، افزایش فروش تولیدات و ایجاد انگیزه در میان هنرمندان دارد.

سرپرست نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه با اشاره به مشارکت دستگاه‌های اجرایی در برگزاری این رویداد گفت: این نمایشگاه با همکاری و مشارکت سایر دستگاه‌های اجرایی شهر سرخه برگزار شد که نشان‌دهنده هم‌افزایی نهادها در حمایت از بانوان هنرمند و توسعه صنایع‌دستی شهرستان است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404092401712
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha