اسدالله بيات ادامه داد: در اين جشنواره شاهد پخت آش محلي، ازدواج نمادين در غار عليصدر، بازديد رايگان از اين غار به مناسبت ولادت حضرت محمد(ص) و همچنين برپايي نمايشگاه باشکوه منبت و مبلمان خواهيم بود.
وي با اشاره به اينکه همچنين براي نخستين بار غرفهاي به ورزشهاي زورخانهاي اختصاص يافته است، اظهار داشت: اين غرفه در فضاي جشنواره زمستاني امسال به توضيحات کاملي از شاخههاي مختلف ورزش زورخانهاي براي گردشگران و مدعوين ارائه ميدهد.
مدير کل ميراث فرهنگي اين استان در ادامه به فعاليتهاي موفق در عرصه هنرهاي سنتي و صنايعدستي به عنوان عاملي براي جذب گردشگر اشاره کرد و بيان داشت: بالاترين آمار توليد سفال کشور به استان همدان و شهرستان لالجين مربوط ميشود.
بيات تصريح کرد: بيشترين ميزان سفال کشور از همدان به کشورهاي مختلف جهان ارسال ميشود که اين موضوع نشان از اقبال مناسب اين توليدات در بازارهاي مختلف جهاني دارد.
اين مقام مسوول بيان داشت: به دليل وجود منابع سرشار طبيعي در استان همدان فعاليت در عرصه توليد سفال و ايجاد بازارهاي تازه به خوبي صورت ميگيرد که با توجه به اين ظرفيتها ميتوان به افزايش اشتغال اميدوار بود.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري همدان با تأکيد بر تأثير حضور سفرا و نمايندگان کشورهاي مختلف در پيشبرد اهداف گردشگري اين استان، افزود: در سال گذشته شاهد حضور سفراي کشورهاي مختلف در استان همدان بوديم که توانست اين استان را به عنوان يکي از قطبهاي مهم گردشگري معرفي کند.
111/
انتهای پیام/