به گزارش روابط عمومی میراث فرهنگی استان قم وی تاکید کرد: در حوزه میراث در قم باید نسبت به حفظ این آثار حساسیت لازم وجود داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: در این شهر باید علاوه بر تاکید بر حفظ میراث دینی و معنوی، نسبت به حفظ آثار تاریخی پیش از اسلام نیز کوشا بود چرا که این آثار تاریخ تمدن کشور است.
این استاد برجسته حوزه علمیه قم در ادامه بر نقش اداره کل میراث فرهنگی در حفظ این میراث تاکید کرد و گفت: شما باید جایگاه خود را به گونه ای تثبیت کنید که هرگونه تغییر کوچک در آثار فرهنگی با هماهنگی کارشناسان این اداره کل باشد.
وی در بخش دیگر سخنان خود گفت: شهر قم بخاطر وجود حوزه علمیه بعنوان بزرگترین حوزه و مرکز دینی شیعی در جهان مزیت ویژه ای در کشور دارد.
وی ادامه داد: حرم مطهر حضرت معصومه(س) نیز جاذبه ای دارد که مردم را از سراسر کشور به سمت خود می کشاند.
علوی بروجردی با اشاره به کم بودن ظرفیت اقامت برای 800 هزار نفر گفت: باید به صورت جدی از سرمایه گذاران در این بخش حمایت شود.
وی در ادامه سخنان خود به اهمیت بخش صنایع دستی اشاره کرد و گفت: باید مکانی برای عرضه همه محصولات استان قم در هسته مرکزی شهر ایجاد شود که بخشی از آن نیز به ارائه تولیدات صنایع دستی اختصاص یابد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قم نیز در این دیدار گفت: بخش خصوصی باید برای سرمایه گذاری در صنعت گردشگری ترغیب شود و مسوولان امر نیز باید در این عرصه بکوشند.
ˈعیسی رضاییˈ با اشاره به ورود گسترده زائران داخلی و خارجی به شهر قم افزود: سال گذشته حدود دو میلیون زائر خارجی از قم بازدید کردند.
وی با پیش بینی افزایش این زائران در سالجاری افزود:ورود زائران خارجی به قم در سال 91 یک میلیون و 200 نفر بود.
وی خاطرنشان کرد: قم ظرفیت پذیرایی از این حجم انبوه زائر را از نظر اسکان و اقامت ندارد و زیرساختهای اقامتی هنوز به حد استاندارد نرسیده است که باید برای تامین این زیرساختها تلاش کرد.
رضایی در ادامه به راه اندازی فرودگاه قم در آینده نزدیک اشاره کرد و گفت: با راه اندازی این فرودگاه مسافران بیشتری به قم خواهند آمد بنابراین باید هرچه سریعتر با حمایت ویژه، بخش خصوصی را به سرمایه گذاری در صنعت گردشگری و اقامتی تشویق کرد.
رضایی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در استان قم 70 رشته مختلف صنایع دستی وجود دارد که حدود 15 هزار هنرمند در این رشته ها مشغول فعالیت هستند.
وی تصریح کرد: با وجود تنوع بالای رشته های صنایع دستی هنوز جایگاه دائمی و مناسبی برای عرضه این محصولات در قم وجود ندارد.
انتهای پیام/