مهمترین اسناد در خلیج‌فارس جغرافیای انسانی منطقه است

معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مهمترین اسناد در خلیج فارس جفرافیای انسانی منطقه است.


به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، علی مرادخانی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین پاسداشت روز ملی خلیج فارس که بعداز ظهر امروز با حضور رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزار شد، گفت: اگر در اعماق خلیج فارس جست‌وجو کنیم به مواردی برخورد می‌کنیم که غرابت و همخوانی زیادی با تاریخ ایران دارند‌.


وی با اشاره به اینکه بیشتر کشورهای حاشیه خلیج فارس هنوز اصالت ایرانی خود را حفظ کرده‌اند، افزود: در عمان هنوز لباس قدیم ایرانی پوشیده می‌شود و این موضوع نشان می دهد که در طول تاریخ جریانات فرهنگی ایران در این حوزه خلیج فارس حاکم و غالب بوده است. 

مرادخانی ادامه داد: خلیج فارس در حوزه‌ی هنر نیازمند برگزاری نشست‌های بیشتری است تا بتوان معرفت عمومی را نسبت به آن بیشتر کرد، ما آمادگی داریم در حوزه هنر با همکاری سازمان میراث فرهنگی نشست ها و همایش هایی در رابطه با خلیج فارس برگزار کنیم.

معاون هنری وزارت ارشاد تصریح کرد: اسناد و مکتوبات بسیاری در حوزه اثبات خلیج فارس وجود دارد اما مهمترین اسنادی که در این باره موجود است جغرافیای انسانی منطقه است.
 
مرادخانی، یادآور شد: خلیج فارس موهبتی است که در دامان انسان پرورش یافته  و بین 17 تا 6 هزار سال قبل قدمت دارد، این منطقه که پیشتر دره و زیستگاه انسان بوده است و اندک اندک پرآب می شد و ساکنان آن دور می‌شدند.
 
معاون هنری وزارت ارشاد با اشاره به اینکه در حوزه خلیج فارس لازم است به موضوع هنر توجه ویژه ای شود گفت: باید با کمک دستگاههای فرهنگی در این رابطه جریان سازی بزرگی ایجاد کرد.

انتهای پیام/

کد خبر 1393020915