به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران، دلاور بزرگ نیا مدیر کل میراث فرهنگی این استان در این نشست گفت: «سفره خانه های سنتی فرهنگستانی است از آداب و رسوم میهمان نوازی و پذیرایی ایرانی و به همین منظورصدور پروانه فعالیت این صنف در قانون به میراث فرهنگی محول شده است، در غیر این صورت اگر تنها هدف ایجاد یک رستوران برای ارائه غذا بود متولی میتوانست هر صنف و سازمان دیگری باشد.»
بزرگ نیا افزود: «در گزارش صنفی هر مکانی که مجوز سفره خانه داشته باشد اما با سطح استاندارها و خدمات که در آئین نامه تعریف شده است مغایرت داشته باشد فرجه ای چند ماه برای اصلاح و رسیدن به سطح خدمات مطلوب داده میشود و در نهایت پس از تأیید جامعه سفره خانه داران سنتی پروانه بهره برداری تمدید می شود.»
مدیر کل میراث فرهنگی استان تهران گفت: «تخفیف های مالیاتی برای تأسیسات گردشگری و میراث فرهنگی به منظور توسعه صنعت گردشگری و صیانت از میراث فرهنگی در نظر گرفته شده است و این اجازه داده نخواهد شد که افرادی که قالبا تعداد آنها بسیار انگشت شمار است برای فرار مالیاتی و کاهش هزینه ها از مجوزهای صادر شده سوءاستفاده کنند.»
انتهای پیام/