به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی صندوق احیا و بهره برداری از اماکن فرهنگی تاریخی، در جریان برگزاری این رویداد فرهنگی که مورد بازدید مقامات و مسئولان منطقه ایی نیز قرار گرفت، آیین ها و سنن، صنایع دستی و غذاهای محلی مردم شوشتر برای عموم علاقه مندان به نمایش گذاشته می شود و موسیقی 24 مقام، شاهنامه خوانی و شعرخوانی و بازی های بومی و محلی نیز به اجرا گذاشته شد.
از جمله صنایع دستی که در طول برگزاری این رویداد فرهنگی به صورت کارگاهی در معرض نمایش قرار گرفت می توان به سفالگری، زیورآلات سنتی، سجاده بافی، احرام بافی و چرم کاری اشاره کرد.
همچنین در بخش گردشگری غذا مجموعه ای از گیاهان دارویی شوشتر و غذاهای محلی نظیر سیر بقله، نان چرب با کشمش و کپه عرضه شد.
بنابر اعلام بهره بردار خانه تاریخی افضل هم اکنون در این کاروانسرای تاریخی 44 غرفه مربوط به صنایع دستی است و همزمان با توسعه اشتغال محلی و در اختیار قرار دادن غرفه های عرضه محصولات به صنعتگران شهر، فرآیند مرمت و احیای این مجموعه نیز ادامه دارد .
از جمله مشاغل صنایع دستی که در این کاروانسرای تاریخی مشغول فعالیت هستند می توان به سفال گری، کپو بافی، لنگ بافی، جل شال بافی، تابلو فرش، سجاده بافی، احرامی بافی، گلیم بافی، میناکاری، صنایع چوب، دوخت لباسهای محلی، چرم دوزی، دوخت انواع کیف های گلیمی، زیور آلات سنتی(طلاونقره)، قلم زنی مس، صنایع مس، چاقو سازی، قاب سازی، معرق چوب، گره چینی، مشبک کاری، ویترای و تذهیب اشاره کرد.
کاروانسرای افضل شوشتر یکی از بناهای واگذار شده صندوق احیاء در استان خوزستان است که با هزینه سرمایه گزار بخش خصوص احیاء و مرمت شده و هم اکنون در حال بهره برداری است.
انتهای پیام/