بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی همدان، علی خاکسار روز یکشنبه 14 اردیبهشت 99 گفت: «غذا بهعنوان یکی از عناصر تأثیرگذار میتواند بهعنوان انگیزهای برای سفر تعریف شود. گردشگری غذا نیز به یکی از شاخههای گردشگری تبدیل شده است. برای همه ما اتفاق افتاده که برای صرف غذای خاصی به مقصدی در شهرهای اطراف یا دوردست سفر کنیم و اغلب خاطرههایی که از مقاصد گردشگری در ذهن باقی میماند نوع خاص غذا، نوع پذیرایی و برخورد میزبانان با مشتریان است.»
او افزود: «استان همدان یکی از مقاصد گردشگری محبوب برای همه ایرانیان است و اغلب در فصول پررونق، تعداد زیادی از هموطنان، این استان را بهعنوان مقصد انتخاب میکنند، معرفی غذاهای سنتی و خاص همدان که تعدادی از آنها در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاند برای گردشگران این انگیزه را ایجاد میکند تا با سفر به همدان این غذاهای خوشمزه را تجربه کنند.»
معاون گردشگری همدان تصریح کرد: «با رایزنی و پیگیریهای انجامشده برنامه تلویزیونی \"گردشگر خوشاشتها\" بهزودی با معرفی بیش از 15 غذای سنتی استان از شبکه نسیم پخش میشود.»
انتهای پیام/