به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان، حمید اسکندری معاون گردشگری و سرمایهگذاری استان با اعلام این خبر گفت: «این بازدید مشترک در ادامه برنامه نظارت بر تاسیسات گردشگری و مراکز خدماترسان و با توجه به اهمیت حفظ سلامت گردشگران، انجام شد.»
او افزود: «در این بازدید که محمدعلی ابراهیمی مسئول نظارت بر تاسیسات گردشگری کردستان حضور داشت، تذکرهای لازم در خصوص رعایت پروتکلهای بهداشتی ستاد ملی و استانی مبارزه با کرونا، سلامت کارکنان، قوانین مربوط به گرانفروشی و کمفروشی به مدیران تاسیسات گردشگری ابلاغ شد.»
معاون گردشگری و سرمایهگذاری استان اظهار داشت: «بازرسان ضمن بررسی وضعیت نظافت عمومی اقامتگاهها، وضعیت بهداشتی مواد غذایی، ابزارآلات و ظروف و ...، با دستگاههای پرتابل میزان بار میکروبی سطوح حساس در آشپزخانهها و همچنین دمای یخچال و فریزرها را نیز کنترل کرده و آموزشهای لازم را در این بازدید به واحدهای خدماترسان ارائه دادند.»
او اضافه کرد: «در این بازدیدها و بازرسیها ضمن تاکید بر اجرا و رعایت کامل نرخ مصوب غذا برای گردشگران و همچنین انجام اقدامات لازم برای حفظ سلامت گردشگران بر لزوم در دسترس قرار دادن وسایل بهداشتی از قبیل مواد ضدعفونیکننده برای مسافران نیز تاکید شد.»
انتهای پیام/