کتاب غذاهای‌ دماوند منتشر می‌شود

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دماوند گفت: «کتاب غذاهای‌ دماوند با هدف شناسایی و معرفی غذاهای‌ بومی و محلی تدوین و تا پایان سال ۱۴۰۰ منتشر می‌شود.»

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تهران، شهرام شریفی روز شنبه 4 اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰، عنوان کرد: «کار گردآوری‌ اطلاعات از روستاها و افراد‌ ‌‌قدیمی دماوند در خصوص غذاهای‌ بومی آغاز شده است.»

او افزود: «غذاهای‌ محلی منطقه‌ دماوند به دلیل آب‌و‌هوای‌ سرد و جغرافیای‌ کوهستانی با سایر شهرستان‌های استان به‌ویژه شهرهای‌ جنوبی استان متفاوت است.»

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دماوند اظهار کرد: «تهیه و تدوین این‌ کتاب با کمک دانشجویان‌گردشگری، میراث‌فرهنگی و سمن‌ها انجام می‌شود.»

انتهای پیام/

کد خبر 14000204207607

برچسب‌ها