بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان تهران، میرعلیرضا کیا روز دوشنبه 28 تیرماه ۱۴۰۰ با اعلام این خبر افزود: «فیروزکوه به دلیل موقعیت کوهستانی و پوشش گیایی و جانوری دارای غذاهای بومی و محلی متنوعی است.»
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی فیروزکوه عنوان کرد: «علاقهمندان به شرکت در این مسابقه باید یک فیلم 5 دقیقهای شامل مواد اولیه، تاریخچه غذا و نحوه طبخ آن را تا 20 شهریورماه به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.»
او افزود: «دبیرخانه جشنواره پس از بررسی اولیه و انتخاب نفرات برگزیده، مسابقه حضوری را برای انتخاب 5 خوراک برتر فیروزکوهی برگزیده برگزار میکند.»
انتهای پیام/