بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران، در این دیدار که روز دوشنبه 19 اردیبهشتماه 1401 در محل دفتر مدیریت کانون جهانگردی و اتومبیلرانی انجام شد، موضوعاتی همچون توسعه مناسبات گردشگری میان ایران و عراق و افزایش درآمدهای ایران از این طریق، برگزاری رالیهای بینالمللی اتومبیلرانی، موتورسواری، کمپر و کاروان، تسهیل در عبور و مرور خودروهای گردشگران دو کشور از طریق مرزهای مشترک و برگزاری جشنوارههای فرهنگی مورد گفتوگو و بررسی قرار گرفت.
محمد حسین صوفی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی در این دیدار ضمن تبریک انتصاب محمد کاظم آل صادق به عنوان سفیر جدید کشورمان در عراق، از گردشگری به عنوان یکی از مهمترین و بزرگترین منابع اقتصادی اغلب کشورهای جهان یاد کرد و گفت: «در این میان موضوع گردشگری زمینی از اهمیت ویژهای برخوردار است. به طوری که میتوان گفت یکی از راههای ایجاد رونق در صنعت گردشگری، ایجاد تسهیلات لازم در ترددهای زمینی است.»
او ادامه داد: «صدور گواهینامه بینالمللی رانندگی، انجام امور گمرکی، صدور پلاک ترانزیت، کارنه دو پاساژ و کاپوتاژ از جمله این تسهیلات است که کانون جهانگردی و اتومبیلرانی به عنوان بزرگترین و مهمترین وظیفه خود تلاش میکند تا روز به روز در راستای بهبود روند آنها گام بردارد.»
صوفی تصریح کرد: «عراق یکی از کشورهایی است که بیشترین تقاضا برای تردد از ایران را به خود اختصاص داده است. بنابراین لازم است همکاریهای مشترک میان وزارت امور خارجه، گمرکات، پلیس و کانون انجام میشود و آسیبشناسیهای لازم با هدف ایجاد سهولت بیشتر در تردد اتومبیلها و دیگر وسایل نقلیه زمینی و رفع موانع موجود انجام شود.»
محمد کاظم آل صادق سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در کشور عراق نیز در این دیدار به افزایش آمار گردشگران مذهبی و درمانی متقاضی ورود به کشورمان اشاره و تصریح کرد: «در حال حاضر گردشگران زیادی برای زیارت همراه با انجام امور درمانی حتی پزشکی زیبایی به ایران روی آوردهاند. به طوری که روزانه تعدادی از مراجعهکنندگان به مراکز جراحیهای تخصصی، چشم پزشکی، جراحی بینی، پوست، مو و ... را گردشگران خارجی به ویژه مسافرانی از کشورهای همسایه و عراق تشکیل میدهند.»
او در ادامه افزود: «توریستی که به هند، اردن یا لبنان میرود، آرزویش سفر به ایران است چون هم از نظر اقتصادی ارزان تر هم از نظر مسیر و مسافت نزدیکتر است و هم زیارتگاههای شاخصی در آن وجود دارد که عشق زیارت آنها هستند. بنابراین باید برنامههای هدفمندتر و هماهنگتری را برای کسب درآمد و اعتبار بیشتر در این زمینه تدوین کنیم.»
انتهای پیام/