بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان، امیر کرمزاده روز دوشنبه 7 شهریور ماه 1401 در این مراسم گفت: «استان سمنان قابلیتهای فراوانی در زمینه غذاهای سنتی متنوع و نان دارد و بیش از ۱۰۰ نوع نان و شیرینی در این استان تولید میشود.»
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان ادامه داد: «۴۰ درصد گردشگری در خوراک خلاصه میشود و اگر در این زمینه ظرفیتهای استان شناسایی و از آنها استفاده شود در حوزه جذب گردشگر و اقتصاد گردشگری نیز موفق خواهیم بود.»
کرمزاده با اعطای حکم انتصاب «محمد کاشیان» به عنوان رئیس کمیته گردشگری خوراک استان سمنان، گفت: «کمیتههای گردشگری خوراک ملل، خوراک ایرانی، خوراک نان و شیرینی و دمنوشها و سرد نوشها نیز تشکیل شود.»
محمد بهرامی، فرماندار سمنان نیز در این مراسم گفت: «شهر سمنان آماده است تا میزبان رویداد استانی و ملی در حوزه گردشگری خوارک باشد و از این قابلیت خوب در راستای اعتلای صنعت گردشگری شهر استفاده خواهد شد.»
رئیس کمیته گردشگری خوراک استان سمنان نیز گفت: «اولین رویداد استانی در حوزه خوراک به زودی و با مشارکت بخش خصوصی در شهر سمنان برگزار میشود و گردشگران از تنوع غذایی این استان لذت خواهند برد.»
محمد کاشیان گفت: «این کمیته آمادگی دارد تا با سطوح مختلف دولتی، دانشگاهی و بخش خصوصی همکاری کرده و با تدوین و اجرای برنامههای متنوع برای همه اقشار جامعه و گردشگران، امکان استفاده از خوراکهای لذتبخش این استان را فراهم کند.»
انتهای پیام/