جشنواره ملی آش زنجان؛ رویکردی نوین با کارگاه‌های آموزشی تخصصی

داود آبیان از برگزاری کارگاه‌های آموزشی تخصصی به عنوان رویکردی جدید در هجدهمین جشنواره ملی آش ایرانی و نوزدهمین نمایشگاه ملی صنایع دستی و هنرهای سنتی زنجان خبر داد. 

به‌گزارش میراث‌آریا، داود آبیان روز ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۴  اظهار کرد: امسال هجدهمین جشنواره ملی آش ایرانی با هدف ارتقای سطح دانش و آگاهی عمومی در حوزه غذا و سلامت، برنامه‌های جنبی جشنواره با محوریت طرح سلامتی و غذاهای فراموش شده ایرانی برگزار خواهد شد.

معاون گردشگری استان زنجان افزود: این کارگاه‌ها با حضور اساتید برجسته‌ای از سراسر کشور از جمله جناب آقای دکتر عارف حکیمی، مدرس میز گردشگری غذای ایران، جناب آقای استاد حسینی، مدرس گردشگری خوراک و سرآشپز برجسته، و همچنین آقای دکتر هاشمی، از مدرسین فعال در این حوزه، برگزار خواهد شد.

او به جزئیات بیشتری از این کارگاه‌ها اشاره کرد و گفت: در این دوره‌های آموزشی سه روزه، به بحث و بررسی نقش غذا و آش در پیشگیری از بیماری‌ها و همچنین خواص درمانی برخی از آش‌های ایرانی و غذاهای فراموش شده خواهیم پرداخت. این مباحث با هدف معرفی هرچه بیشتر داشته‌های غنی آشپزی ایرانی و اهمیت آن در سلامت جامعه ارائه خواهند شد.

آبیان در خصوص محل و زمان برگزاری کارگاه‌ها نیز بیان کرد: کارگاه‌های آموزشی از ساعت ۱۳ تا ۱۵ هر روز در غرفه راهنمایان گردشگری، واقع در سالن شماره ۲ نمایشگاه بین‌المللی کاسپین، برگزار می‌شود. این غرفه با همکاری انجمن تشکل حرفه‌ای راهنمایان و اتاق بازرگانی استان زنجان، فضایی مناسب برای این دوره‌های تخصصی فراهم کرده است.

او در پایان به نقش فعالان بخش خصوصی در معرفی ظرفیت‌های استان اشاره کرد و افزود: با حضور فعالان حوزه مس زنجان و سرمایه‌گذارانی همچون  سلیمی که در این حوزه بسیار فعال هستند، امیدواریم بتوانیم از طریق فعالان گردشگری استان و بخش خصوصی، در معرفی هرچه بهتر داشته‌های فرهنگی و گردشگری خود موفق عمل کنیم. این رویکرد جدید در جشنواره امسال، نویدبخش ارتقای سطح کیفی و محتوایی این رویداد ملی خواهد بود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404062601798
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha