بهگزارش میراثآریا، داود آبیان روز ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۴ اظهار کرد: امسال هجدهمین جشنواره ملی آش ایرانی با هدف ارتقای سطح دانش و آگاهی عمومی در حوزه غذا و سلامت، برنامههای جنبی جشنواره با محوریت طرح سلامتی و غذاهای فراموش شده ایرانی برگزار خواهد شد.
معاون گردشگری استان زنجان افزود: این کارگاهها با حضور اساتید برجستهای از سراسر کشور از جمله جناب آقای دکتر عارف حکیمی، مدرس میز گردشگری غذای ایران، جناب آقای استاد حسینی، مدرس گردشگری خوراک و سرآشپز برجسته، و همچنین آقای دکتر هاشمی، از مدرسین فعال در این حوزه، برگزار خواهد شد.
او به جزئیات بیشتری از این کارگاهها اشاره کرد و گفت: در این دورههای آموزشی سه روزه، به بحث و بررسی نقش غذا و آش در پیشگیری از بیماریها و همچنین خواص درمانی برخی از آشهای ایرانی و غذاهای فراموش شده خواهیم پرداخت. این مباحث با هدف معرفی هرچه بیشتر داشتههای غنی آشپزی ایرانی و اهمیت آن در سلامت جامعه ارائه خواهند شد.
آبیان در خصوص محل و زمان برگزاری کارگاهها نیز بیان کرد: کارگاههای آموزشی از ساعت ۱۳ تا ۱۵ هر روز در غرفه راهنمایان گردشگری، واقع در سالن شماره ۲ نمایشگاه بینالمللی کاسپین، برگزار میشود. این غرفه با همکاری انجمن تشکل حرفهای راهنمایان و اتاق بازرگانی استان زنجان، فضایی مناسب برای این دورههای تخصصی فراهم کرده است.
او در پایان به نقش فعالان بخش خصوصی در معرفی ظرفیتهای استان اشاره کرد و افزود: با حضور فعالان حوزه مس زنجان و سرمایهگذارانی همچون سلیمی که در این حوزه بسیار فعال هستند، امیدواریم بتوانیم از طریق فعالان گردشگری استان و بخش خصوصی، در معرفی هرچه بهتر داشتههای فرهنگی و گردشگری خود موفق عمل کنیم. این رویکرد جدید در جشنواره امسال، نویدبخش ارتقای سطح کیفی و محتوایی این رویداد ملی خواهد بود.
انتهای پیام/
نظر شما