نخستین جشنواره خوراک شهرستان پاسارگاد با هدف معرفی ظرفیتهای فرهنگی، گردشگری و اقتصادی حوزه غذا، در هفته گردشگری و در بومگردی خانه بیگو برگزار میشود.
فاطمه صفایی، بهرهبردار خانه بومگردی بیگو پاسارگاد و بازرس هیئت مدیره انجمن بومگردی استان فارس در گفتوگو با میراث آریا گفت: نخستین جشنواره خوراک شهرستان پاسارگاد فرصتی بینظیر است تا علاقهمندان با تنوع غذاهای محلی پاسارگاد و استان فارس آشنا شوند و تجربهای لذتبخش از فرهنگ غذایی منطقه کسب کنند.
صفایی با تاکید بر اینکه بومگردی، به معنای ارائه تجربهای اصیل از زندگی محلی است افزود: مهماننوازی، خوراک، آسایش و راحتی مهمانان و نمایش فرهنگ و اصالت محلی، اصولی هستند که خانه بیگو بر آنها تکیه دارد. همین مفاهیم ما را برانگیخت تا توانایی خود را در این مسیر در قالب رویداد خوراک به نمایش بگذاریم و گردشگران را با تجربهای فرهنگی و غذایی منحصر به فرد همراه کنیم.
بهرهبردار خانه بومگردی بیگو پاسارگاد یادآور شد: این جشنواره با حضور اهالی خانه بیگو ومردم محلی، فعالان صنایع غذایی، سرآشپزها، علاقهمندان به فرهنگ خوراک و همچنین مسئولین اداره میراثفرهنگی گردشگری صنایعدستی استان فارس، مسئولین ادارات شهرستان و فرماندار شهرستان پاسارگاد برگزار خواهد شد.
وی برنامههای متنوع نخستین جشنواره خوراک شهرستان پاسارگاد را شامل معرفی و نمایش خوراکهای محلی شهرستان پاسارگاد و استان فارس، برگزاری کارگاههای آموزشی آشپزی، مسابقه آشپزی بین فعالان حوزه خوراک و نمایش و فروش محصولات محلی عنوان کرد و اظهار داشت: برگزارکنندگان معتقدند که خوراک تنها یک نیاز روزمره نیست، بلکه یک جاذبه گردشگری و فرصت آشنایی با فرهنگ و تاریخ هر منطقه محسوب میشود. با برگزاری این رویداد، علاوه بر معرفی غذاهای محلی، زمینه رونق کسبوکارهای محلی، توسعه گردشگری خوراک و تقویت هویت فرهنگی شهرستان نیز فراهم خواهد شد.
انتهای پیام/
نظر شما