برگزاری نشست صمیمی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی با پیشکسوتان حوزه غذا و سوغات مشهد

نشست صمیمی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی، معاون استاندار و فرماندار مشهد و دیگر مسئولان استان با پیشکسوتان غذا و سوغات مشهد برگزار شد.

به گزارش میراث آریا، سید جواد موسوی در نشست با پیشکسوتان غذا و سوغات مشهد که به مناسبت روز جهانی جهانگردی و هفته گردشگری در هتل آبان مشهد برگزار شد، اظهار کرد: نیازهای زائران بعد از زیارت و اقامت، غذا و سوغات است که مشهد در این زمینه در کشور سرآمد است.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی ادامه داد: با استفاده از ظرفیت جوامع حرفه‌ای تلاش داریم خدمت به زایران را به صورت حرفه‌ای انجام داده و تمامی امر خدمت به زائران را به مردم و تشکل‌های مردمی بسپاریم تا به نحو شایسته میزبانی را انجام دهند.
موسوی به وابستگی ۱۸۰ شغل به هتل‌ها و مراکز اقامتی اشاره کرد و گفت: با توجه به این که رویکرد دولت وفاق ملی است باید در مسیر همدلی گام برداریم و در کنار هم باشیم تا خدمت به زائران و گردشگران روز به روز ارتقا پیدا کند.
او با اشاره به بازار سوغات و غذا در مشهد اظهار کرد: برخی از افرادی که در این زمینه فعالیت می‌کنند بیش از ۶۰ تا ۷۰ سال قدمت دارند، حتی برخی چند نسل در این زمینه خدمت کرده‌اند و همواره سوغات و غذای با کیفیت به زائران، مجاوران و گردشگران عرضه‌ کرده‌اند، باید این ویژگی را در شهر امام رضا (ع) قدر بدانیم و از این فرصت بهره‌مند شویم.
او با بیان این‌که حضور زائران برای مشهد مایه خیر و برکت است، تصریح کرد: در زمان کرونا که به صورت موقت حرم تعطیل و در شهر زائر وجود نداشت، تقریبا شهر نیز تعطیل شده بود و به خوبی وابستگی شهر به حرم مطهر و زائران احساس می‌شد.
موسوی تاکید کرد: به همین دلیل نباید زائر امام رضا (ع) احساس کند که به او اجحاف شده است که طی چند سال اخیر توجه ویژه‌ای به این مسئله صورت گرفته است.
هم‌چنین سید حسن حسینی معاون استاندار و فرماندار مشهد در این نشست ضمن تبریک‌هفته گردشگری و ظرفیت شهر مشهد در زمینه سوغات و غذا، اظهار کرد: در پاسخ به دشمنی‌های آشکار استکبار جهانی و کشورهای غربی، و فعال کردن مکانیزم ماشه، برنامه‌ریزی، همکاری و همدلی در دستور کار قرار گرفته و ما نیز مکانیزم همدلی را فعال کرده‌ایم.
او از فعالان گردشگری دعوت کرد در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا حضور فعال داشته باشند.
هم‌چنین سید محمود مادرشاهیان رئیس جامعه هتلداران خراسان رضوی در این نشست به اهمیت غذا در صنعت هتلداری اشاره کرد گفت: مهم‌ترین دغدغه‌ و چالش در میزبانی از زائران و گردشگران غذاست و همیشه نگرانی از جلب رضایت مسافر در این زمینه وجود دارد.
هم‌چنین علی ایزدی رئیس جامعه حرفه‌ای مراکز رفاهی، تفریحی و پذیرایی استان خراسان رضوی در این نشست گفت: تعداد ۶۱ واحد پذیرایی، ۴۳ مجتمع گردشگری، ۹ واحد خدمات رفاهی، ۳ واحد تفریحی و سرگرمی و ۱۳ سفرخانه سنتی عضو این جامعه حرفه‌ای گردشگری هستند.
در این نشست پیشکسوتان غذا و سوغات استان خراسان رضوی به گفت و گو پرداختند و از پیشکسوتان غذا وسوغات مشهد تقدیر شد.

برگزاری نشست صمیمی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی با پیشکسوتان حوزه غذا و سوغات مشهد

انتهای پیام/

کد خبر 1404070800769
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha