آغاز ششمین جشنواره قورمه، غذاهای سنتی و نان مهریز

باغ جهانی پهلوانپور مهریز میزبان ششمین جشنواره قورمه، غذاهای سنتی و نان مهریز است.

به گزارش میراث آریا، حسین عسکرزاده یکشنبه ۱۷ آذر در مراسم شروع به کار این جشنواره که به مدت شش روز در باغ جهانی پهلوانپور این شهر برگزار می‌شود، با اشاره به فضای باشکوه و زیبای این رویداد، اظهار کرد: جشنواره قورمه براساس سند چشم‌انداز شهرستان و برنامه یزد پایدار طراحی شده و در ادامه تقویم رویدادهای گردشگری و برگزاری رویدادهای جشن روز مهریز و جشنواره گلاب‌گیری در حال برگزاری است.

فرماندار مهریز با اشاره به ثبت این رویداد خوراک در حوزه گردشگری استان، افزود: غذاهای سنتی و برنامه‌های جانبی این جشنواره ریشه در فرهنگ اصیل شهرستان دارد و مردم نجیب و سخاوتمند مهریز همواره در تقویت این فرهنگ نقش‌آفرین بوده‌اند.

او هدف اصلی برگزاری این قبیل جشنواره‌ها را تقویت فرهنگ و اقتصاد گردشگری شهرستان دانست و تصریح کرد: با همکاری همه اصناف و مردم مهریز تلاش داریم در کنار برگزاری جشن‌ها، فضای فرهنگی و اقتصادی شهرستان را رونق بخشیم.

عسکرزاده در ادامه به ظرفیت‌های طبیعی و فرهنگی شهرستان اشاره کرد و گفت: وجود ۱۷ رشته قنات که از مهریز به مرکز استان جاری است، نماد سخاوتمندی و پیوند فرهنگی و اجتماعی این شهرستان است.

 این جشنواره در قالب ۱۱۰ غرفه به عرضه غذاهای سنتی مانند قورمه و نان مهریز و محصولات فرهنگی این شهرستان می‌پردازد و همه روزه از ساعت ۹ تا ۲۲ برای بازدید عموم دایر است.

 هر روز از ساعت ۱۵ تا ۲۰ جشن‌های شهروندی در محل جشنواره برگزار خواهد شد. 

آغاز ششمین جشنواره قورمه، غذاهای سنتی و نان مهریز

آغاز ششمین جشنواره قورمه، غذاهای سنتی و نان مهریز

انتهای پیام/

کد خبر 1404091801213
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha