سه موتور جستجوگر ایرانی را بشناسیم

در شرایطی که دسترسی به اینترنت و خدمات آن برای هموطنان میسر نیست، استفاده از برنامه ها و سکوهای ایرانی می تواند بخشی از نیاز کاربران را تا زمان بازگشت ارتباطات به شرایط ارتباطی هموار کند.

به گزارش میراث آریا، حسین دلیریان سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی از سه جویشگر ذره بین، شادبین و گردو به عنوان موتورهای جست و جوگری نام برده است که در دسترس کاربران است.

او در این باره گفته است: دانش بنیان ما زیرساخت‌های خوب و باکیفیتی را ارائه کردند که الان مشغول ارائه خدمات هستند.

دلیریان از موتور جستجوی ذره بین به عنوان یک موتور جستجوی بومی یاد کرد که کیفیت قابل قبولی دارد و در همین چند روز هم زیرساخت‌های بیشتری فراهم شده تا بتواند نیازهای مردم را پوشش دهد.

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی این را هم گفت که در سکوی اینترنتی شاد جستجوگر مناسب کودکان و نوجوان با نام شادبین فعال است تا این قشر هم بتوانند بخشی از نیازهای خود برای کاوش در اینترنت را برطرف کنند.

به گفته او، جستجوگر گردو از دیگر جستجوگرهای داخلی است که می‌تواند تا حدودی در این زمینه برطرف کننده نیازها باشد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404102301353
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha