نخستین جشنواره خوراک ملل در برج میلاد

نخستین جشنواره خوراک ملل، با حمایت سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، وزارت امورخارجه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، موسسه فرهنگی اکو و کانون جهان‌گردی و اتومبیل‌رانی، از 20 تا 25 مرداد 98 در مرکز نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار خواهد شد.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، جلال ذکایی رئیس نخستین جشنواره خوراک ملل، امروز دوشنبه 10 اردیبهشت 98، در نخستین نشست خبری این جشنواره با ارائه توضیحاتی گفت: «تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم تا نخستین جشنواره خوراک ملل به‌نحو بسیار مطلوب برگزار شود تا بتواند به معرفی هرچه بهتر خوراک و غذای ایرانی و بین‌المللی کمک کند.»

او افزود: «بخش‌های مختلفی برای نمایشگاه در نظر گرفته شده که برگزاری موسیقی‌های محلی، برگزاری کارناوال‌های غذایی، برپایی کارگاه‌های آموزشی، برگزاری نشست‌های تخصصی و... از بخش‌های مختلف این نمایشگاه است.»

او گفت: «نزدیکی تبادل بین فرهنگ‌ها و مشترکات فرهنگی کشورهای مختلف، نمایش و معرفی برندهای غذاهای بومی ایرانی و خارجی، معرفی برندهای مطرح غذایی و صنایع وابسته، استعدادیابی و انتخاب برترین استعدادهای آشپزی و معرفی سرآشپزهای مطرح ایرانی و بین‌المللی، معرفی محصولات غذایی، سوغات محلی و رسوم اقوام مختلف ایرانی و کشورهای دیگر، تنوع‌بخشی به جاذبه‌های گردشگری کشور با تاکید بر تنوع غذایی و ذائقه گردشگران داخلی و بین‌المللی و بنیان‌گذاری جذب توریسم از مهم‌ترین اهداف این جشنواره است.»

این مقام مسئول ادامه داد: «ضمن این‌که معرفی تحولات غذایی و روش‌های جدید سرو غذا در جهان، معرفی تکنولوژی‌های جدید طبخ، معرفی شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات، معرفی تولیدکنندگان محصولات غذایی، حمایت از فرهنگ غذای ایرانی، و رواج مصرف بهینه غذا و استفاده از منابع طبیعی از دیگر اهداف برگزاری نخستین جشنواره خوراک ملل است.»

ذکایی تصریح کرد: «این جشنواره با حمایت سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، موسسه فرهنگی اکو، وزارت امور خارجه، کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و سایر نهادی ذی‌ربط از 20 تا 25 مرداد 98 در محل مرکز نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار می‌شود.»

او در ادامه گفت: «در این جشنواره در کنار ده‌ها مدل خوراک ایرانی و بین‌المللی، 38 غذای ثبت ملی و 3 مدل غذای ثبت جهانی به علاقه‌مندان معرفی می‌شود و در جریان برگزاری جشنواره نیز برخی از مدل‌های خوراک استان‌های مختلف ثبت ملی خواهد شد.»

عبادرضا اسلامی مدیر گردشگری  و صنایع‌دستی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی نیز در این نشست گفت: «غذا به‌عنوان یک عنصر مهم فرهنگی نیز شناخته می‌شود و می‌تواند به معرفی فرهنگ‌ها، آداب و سنن جوامع مختلف کمک کند.»

او افزود: «این جشنواره فرصت مناسبی برای معرفی خوراک‌های ایرانی و نیز خوراک ملل است، جذابیت‌های غذای ایرانی بر هیچ‌کس پوشیده نیست، ضمن این‌که غذا و خوراک ایرانی نقش درمانی نیز دارد.»

اسلامی گفت: «خوشبختانه بسیاری از خوراک‌های ایرانی ثبت ملی شده است و امیدواریم بتوانیم در حوزه ثبت جهانی خوراک نیز موفق عمل کنیم.»

او در پایان با بیان این‌که این نخستین جشنواره خوراک ملل است خاطرنشان کرد: «امیدواریم با برگزاری شایسته این جشنواره بتوانیم به رونق گردشگری و نیز هم‌افزایی و تقویت روابط فرهنگی بین ایران و سایر کشورها کمک کنیم و در سال‌های بعد نیز شاهد برگزاری و تداوم این جشنواره در سطح گسترده‌تری باشیم.»

انتهای پیام/

کد خبر 1398021019

برچسب‌ها