به گزارش میراثآریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی محسن داوری در افتتاح قرارگاه خدمات سفر شهرستان مشهد که در هتل روتانا مشهد برگزار شد، اظهار کرد: ۱۲ کمیته در چهار کارگروه قرارگاه خدمات سفر پایان امسال را مدیریت میکنند. امسال باتجربهای که در سالهای گذشته داشتیم نواقص قرارگاه را برطرف کردیم. امسال به صورت ویژه روی موضوع اقامت متمرکز بودهایم، به این صورت که هر زائر که در مورد اقامتش در مشهد سوالی داشته باشد در صورت تماس با قرارگاه پاسخ خواهد گرفت.
فرماندار مشهد ادامه داد: تمام ظرفیتهای اقامتی مشهد در ۴ حوزه اقامت رسمی، موقت، اضطراری و حوزههای دولتی متمرکز شدهاند. اگر ظرفیتی خالی باشد به زائران اطلاعرسانی خواهد شد. در مجموع ۵۹۰ هزار شب اقامت در این ۳ بخش رسمی، موقت و اضطرای مشخص کردهایم تا در خدمت زائران قرار گیرد.
رئیس ستاد خدمات سفر شهرستان مشهد گفت: با ۷۵۰ واحد صنفی در اطراف حرم تفاهمنامه امضاء کردهایم که اقلام اساسی را به قیمت روی کالا ارائه دهند. ۱۲ غرفه تنظیم بازار در اطراف حرم ایجاد کردهایم که اقلام اساسی را زیر قیمت بازار ارائه دهند.
داوری ادامه داد: غرفه نان آستان قدس رضوی، نان بستهبندی توزیع خواهد کرد. تمام کسبه اطراف حرم را مکلف کردهایم که روی کالاهای خود برچسب قیمت بزنند تا نظارت دقیق بر روی آنها انجام شود. ۱۱ پایگاه نظارتی در سطح شهر و ۴ پایگاه نظارتی در اطراف حرم تعبیه شده است. ایستگاههای بازرسی در ۴ خیابان منتهی به حرم وجود دارد که به صورت شبانهروزی گزارشهای تخلفات را دریافت خواهند کرد. ۴۵۰ بازرس در بازار اصناف، اماکن اقامتی و بهداشتی اطراف حرم نظارت خواهند داشت.
او تصریح کرد: اکیپ نظارتی همراه با تعزیرات ورود خواهند کرد و اگر تخلفی اتفاق افتاده باشد در زمان و مکان مقرر تعیین تکلیف شده و جریمه خواهد شد. اگر زائری متضرر شده باشد، به صورت آنی پول وی بازخواهد گشت.
فرماندار مشهد یادآور شد: در حوزه حملونقل بین شهری هماهنگیهای لازم انجام شده است. در حال حاضر امکان تهیه بلیت رفت و برگشت و صدور آن برای زائران وجود دارد. نظارت بر تاکسیرانی و آژانسهای خدماتی و هواپیمایی نیز به صورت کامل انجام میشود. در ایام تعطیلات نوروز ساعت خدماترسانی حمل و نقل درون شهری را نیز افزایش دادهایم.
داوری تصریح کرد: ۵ ایستگاه استقبال از زائر در مبادی ورودی مشهد پیشبینی شده که ۲ ایستگاه در مبادی ورودی جادهای و یک ایستگاه به صورت مجزا در فرودگاه، پایانه مسافربری و راهآهن در نظر گرفته شده است.
داوری افزود: ایستگاههای راهنمای زائر در سطح شهر و اطراف حرم وجود دارد که به صورت خودرویی، موتوری و مستقر تعبیه شدهاند که به ابهامات زائران پاسخگو باشند. ۴ پایگاه سلامت در اطراف حرم ایجاد شده است. تمام داروخانههای اطراف حرم را به صورت ۲۴ ساعته فعال کردهایم. تمام مراکز بهداشتی و درمانی در حالت آمادهباش هستند. تلاش کردهایم که حوزه اطلاعرسانی به زائران مطلوب باشد.
او در خصوص ظرفیت پارکینگهای ایجاد شده تصریح کرد: حدود ۲۰ هزار پارکینگ دائم و موقت در اطراف حرم داریم. یک تعداد پارکینگ از قبل وجود داشته و یک تعداد را نیز اخیرا ایجاد کردهایم. همچنین از کسبه اطراف حرف درخواست داشتهایم که خودروی خود را در پارکینگها پارک نکنند.
انتهای پیام/
نظر شما