صعود راهنمایان گردشگری سیستان وبلوچستان به قله ۱۴۰۰ متری منزلاب

نائب رئیس انجمن راهنمایان گردشگری سیستان وبلوچستان از صعود راهنمایان گردشگری این استان به قله ۱۴۰۰ متری کوه منزلاب ۲ در شهرستان زاهدان خبر داد.

به گزارش میراث آریا، سیما پاریزی اظهار کرد: به مناسبت هفته گردشگری و با شعار گردشگری و تحول پایدار، جمعی از راهنمایان گردشگری سیستان وبلوچستان در اقدامی ارزشمند و با هدف تقویت روحیه، رونق گردشگری و معرفی جاذبه‌های گردشگری به قله ۱۴۰۰ متری کوه منزلاب دو در شهرستان زاهدان صعود کردند.

نائب رئیس انجمن راهنمایان گردشگری سیستان وبلوچستان افزود: در این صعود تعداد ۱۴ نفر از راهنمایان گردشگری استان حضور داشتند و شعار بومی آن‌ها نیز «گردشگری پایدار، گامی استوار تا قله‌های فردا» تعیین شده بود.

او خاطرنشان کرد: در همین راستا و در هفته گردشگری، با مشارکت روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی سیستان وبلوچستان، تور یک روزه آشنایی با جاذبه‌های گردشگری شهرستان تفتان ویژه فعالان فضای مجازی و گردشگری و اهالی رسانه برگزار شد که با استقبال خوبی همراه بود.

به گفته پاریزی، نظیر این برنامه‌ها علاوه بر هفته گردشگری در سایر فصول نیز ویژه راهنمایان گردشگری و علاقه‌مندان به حوزه گردشگری برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404071101144
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha