کسب ۲۵ مهر اصالت ملی صنایع‌دستی در هشتمین دوره داوری استان ایلام

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام از کسب ۲۵ مهر اصالت ملی صنایع‌دستی در هشتمین دوره داوری در استان خبر داد.

به گزارش میراث‌آریا، فرزاد شریفی گفت: هشتمین دوره داوری مهر اصالت ملی صنایع‌دستی با مشارکت گسترده صنعتگران استان برگزار شد و در پایان، ۲۵ اثر شاخص موفق به دریافت مهر اصالت ملی شدند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام افزود: هشتمین دوره داوری مهر اصالت ملی صنایع‌دستی با هدف شناسایی، حمایت و معرفی آثار فاخر و اصیل هنرمندان بومی، با موفقیت در استان برگزار شد. 

شریفی تصریح کرد: در این دوره، مجموعاً ۵۱ اثر از سوی صنعتگران و هنرمندان فعال حوزه صنایع‌دستی به دبیرخانه استانی ارسال شد که پس از طی فرآیند داوری تخصصی، ۲۵ اثر حائز شرایط دریافت مهر اصالت ملی شناخته شدند.

او ادامه داد: آثار راه‌یافته به مرحله نهایی در رشته‌های متنوعی از جمله گلیم نقش‌برجسته، گلیم ساده، حصیربافی، بوگده و صنایع چوبی شامل منبت، خراطی و مشبک، مورد ارزیابی دقیق هیئت داوران قرار گرفتند و توانستند با احراز شاخص‌های تعیین‌شده، مهر اصالت ملی را کسب کنند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام عنوان کرد: در این دوره داوری، آثار ارائه‌ شده بر اساس معیارهایی همچون اجرای مناسب و کیفیت فنی، استفاده از مواد اولیه طبیعی، اصالت و هویت بومی، نوآوری در طراحی، قابلیت بازاریابی و انطباق با نیازهای روز مورد سنجش قرار گرفتند.

شریفی اظهار کرد: کسب ۲۵ مهر اصالت ملی در این دوره، نشان‌دهنده ظرفیت بالای هنرمندان استان در تولید آثار اصیل و باکیفیت و بیانگر جایگاه شایسته صنایع‌دستی استان در سطح ملی است.

او گفت: این موفقیت می‌تواند نقش مؤثری در توسعه بازار، افزایش اعتماد مصرف‌کنندگان و تقویت اقتصاد هنر و صنایع‌دستی استان ایفا کند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404110500123
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha