سرپرست میراث فرهنگی استان بوشهر خبر داد : در بررسی و شناسایی بخش مرکزی شهرستان دشتی 24 اثر شناسایی و آماده ثبت در آثار ملی است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی بوشهر، نصرالله ابراهیمی در پایان فاز اول بررسی و شناسایی بخش مرکزی با معرفی کوتاهی از شهرستان دشتی افزود: شهرستان دشتی با 5008 کیلومتر مربع وسعت در شرق استان واقع شده است و حدود 6/21% کل مساحت استان را شامل می شود.جمعیت این شهرستان بر اساس آخرین سرشماری 77530 نفر اعلام گردیده است. از نظر وسعت دومین شهرستان استان و آب و هوای آن گرم و خشک می باشد. این شهرستان از سه بخش (مرکزی ،کاکی و شنبه و طسوج )،3 شهر و 7 دهستان تشکیل شده است.اهالی دشتی از دیر باز به مهمان نوازی ،سلحشوری و ادب پروری مشهور بوده اند.

ابراهیمی تصریح کرد: در بررسی و شناسایی شهرستان دشتی بخش مرکزی که در مدت زمان یک ماه با همکاری گروه باستان شناسایی استان با مجوز پژوهشکده باستان شناسی کشور صورت گرفته است که طی آن 24 اثر شناسایی شده است.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر در ادامه گفت : آثار شناسایی شده مربوط به ادوار مختلف تاریخی از بیش از تاریخ ،دوره تاریخی و اسلامی می باشد که می توان به یک محوطه بیش از تاریخ مربوط به دوره پاکون در فارس و آثار دوره تاریخی که 8 محوطه است و سایر آثار مربوط به دوره اسلامی است.

وی در پایان اشاره کرد : این آثار پس از مستند سازی جهت ثبت به فهرست ملی پیشنهاد می شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1392110117