اختتامیه جشنواره خوراک در خانه گردشگری خوراک یزد برگزار شد

جشنواره خوراک که با هدف معرفی ظرفیت‌های آشپزی سنتی و ارتقای جایگاه یزد در حوزه گردشگری خوراک برگزار شده بود، با حضور مسئولان استانی و فعالان این عرصه به کار خود پایان داد.

به گزارش میراث آریا، شامگاه سه‌شنبه ۱۱ شهریورماه مراسم اختتامیه جشنواره خوراک با حضور مدیرکل فنی‌وحرفه‌ای استان، معاونان، معاون گردشگری و رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان یزد در محل خانه گردشگری خوراک یزد برگزار شد و طی آن از شرکت‌کنندگان این جشنواره تقدیر و تشکر به عمل آمد.

مدیرکل فنی‌وحرفه‌ای استان در این مراسم ضمن قدردانی از مشارکت گسترده فعالان حوزه خوراک گفت: این جشنواره فرصتی بود تا توانمندی‌ها و ذائقه متنوع فرهنگی یزد در حوزه خوراک به نمایش گذاشته شود.

او اضافه کرد: تداوم چنین رویدادهایی می‌تواند به توسعه گردشگری خوراک و معرفی هرچه بیشتر یزد به‌عنوان مقصدی شاخص در این حوزه کمک کند.

معاون گردشگری با اشاره به اهمیت این رویداد افزود: گردشگری خوراک یکی از ظرفیت‌های نوین در توسعه صنعت گردشگری است و یزد با پشتوانه غنی فرهنگی و تنوع خوراکی‌های سنتی، می‌تواند در این حوزه پیشتاز باشد.

اختتامیه جشنواره خوراک یزد علاوه بر پاسداشت مشارکت‌کنندگان، گامی مهم در مسیر معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و آشپزی این استان به شمار می‌رود، اقدامی که می‌تواند زمینه‌ساز رونق اقتصادی و جذب گردشگران داخلی و خارجی شود.

اختتامیه جشنواره خوراک در خانه گردشگری خوراک یزد برگزار شد

انتهای پیام/

کد خبر 1404061200759
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha