معرفی ظرفیت‌های گردشگری ساحلی دریایی و فرهنگ دریامحور در پویش ملی ایران جان هرمزگان ایران

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان از حضور فعال این اداره‌کل در چهارمین نمایشگاه صنایع دریایی بندرعباس خبر داد و گفت: این نمایشگاه فرصت ارزشمندی برای معرفی ظرفیت‌های متنوع گردشگری دریایی و ساحلی استان هرمزگان است.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، عباس رئیسی امروز یکشنبه 5 بهمن‌ماه 1404، با اعلام این خبر افزود: معرفی ظرفیت‌های گردشگری دریایی، توانمندی‌های صنایع‌دستی مرتبط با دریا و فرهنگ دریامحور، و همچنین ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری ساحلی و دریایی از مهم‌ترین محورهای حضور اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان در این نمایشگاه به شمار می‌رود.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی هرمزگان با اشاره به جایگاه ویژه استان در اقتصاد دریاپایه اظهار کرد: استان هرمزگان به واسطه موقعیت جغرافیایی ممتاز، سواحل گسترده، جزایر متعدد و پیشینه غنی فرهنگی، از ظرفیت‌های کم‌نظیری در حوزه گردشگری دریایی برخوردار است که معرفی هدفمند آن‌ها می‌تواند زمینه جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را فراهم کند.

رئیسی افزود: چهارمین نمایشگاه صنایع دریایی بندرعباس از ۴ تا ۹ بهمن‌ماه، در دو نوبت صبح از ساعت ۹ تا ۱۳ و عصر از ساعت ۱۷ تا ۲۲ برگزار می‌شود و میزبان علاقه‌مندان، فعالان اقتصادی، سرمایه‌گذاران و متخصصان حوزه صنایع و گردشگری دریایی است.

او با اشاره به پویش ملی «ایران‌جان، هرمزگان ایران» تصریح کرد: این نمایشگاه بستری مناسب برای معرفی توانمندی‌های استان هرمزگان در حوزه گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی با رویکرد دریامحور است و نقش مهمی در تحقق اهداف توسعه پایدار گردشگری و اقتصاد محلی ایفا می‌کند.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان همچنین خاطرنشان کرد: در حاشیه این نمایشگاه، آثار و محصولات صنایع‌دستی شهرستان‌های مختلف استان با تمرکز بر هنرهای مرتبط با دریا و فرهنگ بومی در معرض دید عموم قرار گرفته است که ضمن معرفی هویت فرهنگی منطقه، به حمایت از هنرمندان و فعالان صنایع‌دستی کمک می‌کند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404110500139
دبیر مهدی ارجمند

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha