کرمان در مسیر آمادگی میزبانی از گردشگران نوروز ۱۴۰۵

ستاد اجرایی خدمات سفر استان کرمان با حضور مسئولان استانی و فعالان بخش خصوصی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار میراث آریا، شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به ریاست محمدعلی طالبی استاندار و با حضور علی اصغر ذاکری هرندی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، سید موید محسن‌نژاد مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان، مدیران کل دستگاه‌های اجرایی و خدمت‌رسان رسانه عضو ستاد و فعالان بخش خصوصی، چهارمین نشست ستاد اجرایی خدمات سفر استان کرمان در مسیر آمادگی میزبانی از گردشگران و مسافران نوروز ۱۴۰۵ در محل سالن پیامبر اعظم(ص) استانداری برگزار شد.

 در این نشست روسا کمیته‌های تخصصی به ارائه گزارش فعالیت‌های  انجام‌شده پرداخته و در ادامه اقدامات پیش‌بینی‌شده لازم برای استقبال و خدمت‌رسانی به مهمانان نوروزی معرفی و طرح برگزاری رویداد افطار تا سحر ویژه ماه مبارک رمضان از طرف بخش خصوصی ارائه شد.

سید موید محسن‌نژاد مدیرکل میراث‌فرهنگی کرمان در حاشیه این نشست با اشاره به هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی گفت: آمادگی برای میزبانی شایسته از گردشگران نوروزی ۱۴۰۵، نیازمند برنامه‌ریزی منسجم، هماهنگی بین‌بخشی و نگاه مسئولانه همه اعضای ستاد خدمات سفر است، استان کرمان با برخورداری از ظرفیت‌های کم‌نظیر تاریخی، فرهنگی و طبیعی، می‌تواند نوروز پیش‌رو را به فرصتی مؤثر برای رونق گردشگری و معرفی هرچه بهتر داشته‌های خود در سطح ملی و فراملی تبدیل کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی کرمان با تأکید بر اهمیت کیفیت خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی افزود: توجه به رضایت گردشگران، ارتقای زیرساخت‌ها، ساماندهی فضاهای گردشگری، آمادگی اماکن اقامتی و نظارت مستمر بر خدمات، از اولویت‌های اصلی این اداره‌کل است، همچنین مشارکت فعال بخش خصوصی در برگزاری رویدادهای فرهنگی و گردشگرمحور، از جمله برنامه‌های افطار تا سحر در ماه مبارک رمضان، می‌تواند به پویایی فضای گردشگری کرمان کمک شایانی کند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404120200056
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha