افزایش ماندگاری گردشگران نوروزی در بازار تاریخی زنجان

رئیس هیئت امنای بازار زنجان، از افزایش مدت زمان حضور و اقامت گردشگران نوروزی در بازار تاریخی زنجان خبر داد و این موضوع را نشانه‌ای از رونق گردشگری شهری و احیای اقتصاد محلی دانست. 

به گزارش خبرنگار میراث آریا، سید محمد علویون روز سه شنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۴ بیان کرد: بازار زنجان با ۵۶ راه اصلی و فرعی و بیش از ۹۴۰ مغازه بزرگ و کوچک، یکی از جاذبه‌های مهم تاریخی و تجاری استان به شمار می‌رود و نزدیکی آن به مرکز شهر و آثار تاریخی اطراف، موجب شده بسیاری از گردشگران، زمان بیشتری را در این محدوده سپری کنند. 

رئیس هیئت امنای بازار زنجان با اشاره به اقدامات عمرانی و زیباسازی بازار افزود: کف‌سازی بازار که بیش از ۳۷ سال متوقف مانده بود، به همت شهرداری و شورای شهر انجام شد و نورپردازی آن نیز با مشارکت خود بازاریان شکل گرفت تا جلوه‌ای چشم‌نواز برای گردشگران ایجاد شود. 

او تصریح کرد: بازار زنجان در ۲ روز ابتدایی نوروز طبق روال هر سال تعطیل است و حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد از مغازه‌ها از روز سوم فروردین فعالیت خود را آغاز می‌کنند. 

علویون بیان کرد: با وجود این محدودیت، استقبال گردشگران نسبت به سال‌های گذشته چشمگیرتر بوده و بسیاری از بازدیدکنندگان، به دلیل جاذبه‌های معماری، فضای سنتی بازار و آثار تاریخی اطراف آن، اقامت خود را در شهر زنجان تمدید کرده‌اند. 

رئیس هیئت امنای بازار زنجان افزود: بازار تاریخی زنجان به عنوان یکی از طولانی‌ترین بازارهای سرپوشیده ایران، امروز نه‌تنها مرکز دادوستد محلی، بلکه یکی از محورهای اصلی گردشگری فرهنگی استان محسوب می‌شود؛ مکانی که با حفظ اصالت و اجرای طرح‌های بهسازی، همچنان نقش پررنگی در جذب گردشگران داخلی و خارجی ایفا می‌کند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404120500310
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha