روایت طرح «زندگی با آیه‌ها» در بازارچه‌های صنایع‌دستی خراسان جنوبی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی و مسئول کمیته قرآن، سفر و گردشگری طرح «زندگی با آیه‌ها»، از اجرای گسترده این طرح در بازارچه‌های صنایع‌دستی استان خبر داد.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، سید احمد برآبادی روز سه‌شنبه ۱۸ فروردین‌ماه ۱۴۰۵ گفت: طی هفته‌های اخیر چهار جلسه استانی و یک جلسه با حضور مسئولان شهرستانی برای پیشبرد برنامه‌های کمیته برگزار شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی افزود: اطلاع‌رسانی این طرح از طریق نصب بنر، فعالیت‌های گسترده در فضای مجازی، برپایی محتوای مناسب در بازارچه‌های صنایع‌دستی و همچنین در مجاورت بناهای تاریخی و جاذبه‌های گردشگری انجام شده است.

او ادامه داد: در اکثر غرفه‌های بازارچه‌های صنایع‌دستی در شهرستان‌های استان، غرفه‌داران به معرفی و ترویج مفاهیم طرح «زندگی با آیه‌ها» پرداخته‌اند. همچنین تعدادی از فعالان حوزه میراث‌فرهنگی و گردشگری استان نیز به‌عنوان سفیران این طرح ثبت‌نام کرده‌اند.

برابادی از برگزاری نمایشگاه‌هایی توسط ادارات عضو کمیته قرآن، سفر و گردشگری در کنار تأسیسات گردشگری خبر داد و تأکید کرد: این برنامه‌ها با هدف آشنایی بیشتر مسافران و بازدیدکنندگان با آموزه‌های طرح «زندگی با آیه‌ها» در حال اجراست.

انتهای پیام/

کد خبر 1405011801213
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha