تعامل دستگاه‌ها برای مقابله با ایران‌هراسی با تکیه بر  هنر روابط‌عمومی

نقش مهم و اثرگذار روابط‌عمومی در تمام دستگاه‌ها و سازمان‌ها ثابت شده است و مدیران سازمان‌ها و دستگاه‌ها به باور این نقش ایمان پیدا دارند اما واقعیت این بخش مهم دستگاه باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

محسن اکبرپور کیاسری، فعال رسانه و مدیر روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی مازندران در یادداشتی نوشت: روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی در وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جنبه‌های مهم دیگری علاوه بر وظایف مشابه‌اش با دیگر دستگاه‌های اجرایی دارد که ذات مأموریت این دستگاه را به جریانی مهم، ملی و بین‌المللی تبدیل کرده است. معرفی ایران، معرفی ظرفیت‌های بی‌شمار میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی که هر چه بیشتر به آن می‌پردازیم جنبه‌های ناشناخته وسیعی را میابیم و به این باور می‌رسیم که راه بسیاری مانده است.

این جنبه ماجرا کار را به جایی می‌رساند که حضور و توان تمام دستگاه‌های اجرایی را استمداد می‌کند، مثلاً در پروژه تکمیل پرونده‌های مهم روستاهای جهانی دیدیم که نقش تعامل دستگاه‌های مرتبط برای معرفی یک روستا تأثیر بسزایی بر روند ثبت دارد، اما این باور تا چه حد محقق شد سؤال مهم و دغدغه جدی برای آینده است.

البته این مسیر و جریان در بخش خصوصی به‌خوبی لحاظ شده و با درک موقعیت‌های حساس و اثرگذار توانستند جریان مهم اطلاع‌رسانی را به یک فرایند اساسی تبدیل کنند و با هزینه در بخش‌های مهم بین‌المللی این موضوع را به یک هدف و نتیجه مطلوب برسانند. اما دولت و حاکمیت باز هم مثل همیشه در این روند سرعت کمی دارد و نتوانسته به آنچه مطلوبش است برسد و می‌توان گفت مهم‌ترین راهکار برای رسیدن به این هدف نهایی، تجمیع و تشکیل واقعی شورای های اطلاع‌رسانی و کمیته‌های تخصصی است.

وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، در این میان با تعامل خوب و سازنده با جریان خوب شبکه بزرگ اینفلوئنسرها و رسانه‌های نوین توانسته در مسیر درست معرفی و نمایش آنچه ضرورت یک جریان‌سازی است گام بردارد و با استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود مقابله خوبی با ایران‌هراسی را آغاز کند و به‌جرعت می‌توان گفت باوجود تمام تلاش‌ها اما این جا آغاز ماجراست.

وزرا و مدیران عالی‌رتبه کشور باید به این باور مهم و متعالی برسند که هیچ راهی جز معرفی درست و جانانه برای نمایش تلاش‌های خود ندارند و اگر قرار باشد ایرانی رو به پیشرفت را نمایش دهیم باید تمام عملکرد واقعی خود را به دنیا نشان دهیم و قطعاً روابط‌عمومی، در خط مقدم این جهاد قرار دارد.

تعیین جایگاهی ویژه در اعتبارات و منابع انسانی متخصص و ایجاد انگیزه‌های اداری و مالی می‌تواند به کارکنان سخت‌کوش این بخش کمک کند تا با درایتی دوچندان به این مهم بپردازند و در کنار تلاش برای معرفی، نگاه خلاقانه که ضرورت این رقابت بزرگ است داشته باشند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404022701760
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha