فارس بیشترین تعداد شهرها و روستاهای جهانی صنایع‌دستی را دارد

سرپرست معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر این استان در حوزه صنایع دستی گفت: فارس بیشترین تعداد شهرها و روستاهای جهانی صنایع دستی را داراست و باید حضوری در شأن این جایگاه در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی تهران داشته باشد.

به گزارش میراث آریا، مهدی پارسایی روز شنبه 11 مردادماه در جلسه هماهنگی حضور استان در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی تهران با اشاره به ظرفیت‌های کم‌نظیر این استان در حوزه صنایع دستی، بر ضرورت حضور پررنگ و اثرگذار فارس در نمایشگاه تأکید کرد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس تصریح کرد: سطح کیفی این نمایشگاه بسیار بالاست و حضور استان فارس نیز باید در شأن ظرفیت‌های هنری و فرهنگی آن باشد.

پارسایی با بیان اینکه فارس دارای بیشترین تعداد شهرها و روستاهای جهانی صنایع دستی است، افزود: بهره‌گیری از فرصت نمایشگاه صنایع دستی برای برندسازی و تقویت برند محصولات استان نیازمند برنامه‌ریزی دقیق است. شهرهای جهانی باید با غرفه‌های مستقل، جذاب و شکیل حضوری مؤثر داشته باشند.

او ضمن تأکید بر حمایت و مشارکت شهرداری‌های شهرهای جهانی صنایع دستی گفت: برگزاری رویدادهای آموزشی و ترویجی در نمایشگاه صنایع دستی تهران می‌تواند ضمن معرفی ظرفیت‌های فارس، موجب ارتقای جایگاه استان در این حوزه شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس همچنین حضور در این نمایشگاه را فرصتی برای عبور از فضای پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و ایجاد نشاط اجتماعی و اقتصادی دانست و اظهار کرد: انتظار داریم وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با کاهش هزینه‌های شرکت در نمایشگاه همراهی کند و سایر دستگاه‌ها نیز زمینه حضور پررنگ هنرمندان صنایع دستی استان را فراهم آورند.

پارسایی با اشاره به وظایف اداره‌کل میراث فرهنگی فارس تصریح کرد: این اداره‌کل باید طرح جامعی از شرح خدمات و هزینه‌های حضور هنرمندان استان در نمایشگاه تهران تهیه و ابلاغ کند تا نقش هر دستگاه مشخص شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404051200598
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha