کردستان ظرفیت تبدیل شدن به مقصد جهانی غذا را دارد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: این استان می‌تواند به عنوان یک مقصد جهانی در حوزه غذا معرفی شود.

به گزارش میراث‌آریا، علی‌اکبر ورمقانی روز چهارشنبه ۲۶ آذرماه ۱۴۰۴ در جشنواره و مسابقه غذای محلی سفره کوردی شب چله که با حضور جمعی از مسئولان استانی، فعالان فرهنگی و گردشگری و مردم علاقه‌مند به این حوزه در هتل شادی سنندج برگزار شد، اظهار کرد: کردستان دارای تنوع بی‌نظیر غذاهای سنتی و محلی است و اگر تمامی این خوراکی‌ها شناسنامه‌دار و معرفی شوند، می‌توانیم همانند استان‌های مطرح کشور، زمینه جذب گردشگران بیشتری را فراهم کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان افزود: مردم نقش مهم و کلیدی در معرفی ظرفیت‌های غذایی استان دارند و مشارکت آن‌ها می‌تواند به توسعه گردشگری و تقویت اقتصاد محلی کمک شایانی کند.

او با اشاره به برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد متنوع به مناسبت شب چله در استان عنوام کرد: محور اصلی این رویدادها حضور و مشارکت مستقیم مردم است و دستگاه‌های اجرایی صرفا نقش برنامه‌ریزی و تسهیل‌گری دارند.

ورمقانی همچنین به برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی سنندج در این ایام اشاره کرد و گفت: معرفی ظرفیت‌های میراث‌فرهنگی و گردشگری استان به سایر نقاط کشور از اهمیت بالایی برخوردار است و باید با ایجاد فرصت‌های بیشتر برای گردشگران داخلی و خارجی، کردستان بیش از پیش در عرصه ملی و بین‌المللی شناخته شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان یادآور شد: توسعه گردشگری غذایی نه تنها به شناساندن فرهنگ و هویت کردستان کمک می‌کند، بلکه موجب رونق اقتصادی و ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار برای جوانان و فعالان محلی خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404092601991
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha