به گزارش خبرنگار میراث آریا، حجتالاسلام سیدمحمد سادات ابراهیمی نماینده شوشتر و گتوند با علی دارابی، قائممقام وزیر و معاون میراثفرهنگی کشور در محل این معاونت، دیدار و پیرامون منطقه باستانی صحرای بلبل گفتوگو کرد.
علیرضا ایزدی، مدیرکل ثبت و حریم آثار و حفظ و احیای میراثمعنوی و طبیعی هم که در این دیدار حضور داشت، پیرامون جزئیات آن گفت: با پیگیریهای نماینده محترم شوشتر مقرر شد که در اسرع وقت، عملیات گمانهزنی به منظور تعیین عرصه و حریم در صحرای بلبل با مشارکت پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری انجام شود.
او افزود: در صورت تداخل عرصه و حریم صحرای بلبل با عرصه و حریم جهانی سازههای آبی شوشتر، در صورت نیاز به منظور حل مشکل از طریق یونسکو هم پیگیری خواهد شد.
ایزدی خاطرنشان کرد: صحرای بلبل با قدمت دوره ساسانی در سال ۱۳۸۱ به ثبت رسیده اما عرصه و حریم آن هنوز تعیین نشده است.
انتهای پیام/
نظر شما