\"انوشيروان گرايلي\" افزود: اين نمايشگاه با هدف معرفي بيشتر توليدات صنايعدستي استان به مسافران و گردشگران برپا شده است.
وي در ادامه به آموزش رشتههاي صنايعدستي براي حفظ و انتقال هنر به نسلهاي آينده اشاره کرد و گفت: اين معاونت طي سه ماه نخست سال 86 با 23 رشته آموزشي و 977 هنرجو دورههاي خود را برگزار کرده است.
وي، اجراي قرارداد با سازمان آموزش و پرورش، پيگيري تفاهمنامه با اداره زندانها و همچنين دفتر امور زنان روستايي و عشايري وزارت جهاد کشاورزي درخصوص تشکيل کلاسهاي آموزش صنايع دستي را از اقدامات اين معاونت در 3 ماه نخست سال ذکر کرد.
گرايلي، از اقدام و پيگيري استانداردسازي رشتههاي بومي استان خبر داد و گفت: برگزاري جلسات با مربيان جهت بررسي مشکلات و همکاري با لشگر 30 پياده گرگان براي برگزاري کلاسهاي آموزش صنايعدستي از ديگر اقدامات اين معاونت است.
معاون صنايعدستي و هنرهاي سنتي با اشاره به مراکز آموزشي استان و تعداد هنرجويان گفت: تاکنون 128 نفر در گنبد کاووس،30 نفر در آزاد شهر، 33 نفر در راميان، 58 نفر در عليآباد، 484 نفر در گرگان،42 نفر در کردکوي و... رشتههاي صنايعدستي استان را آموزش ديدهاند.
بنابراين گزارش، تراش سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي، نگارگري، رنگرزي گياهي، کاشي سنتي، نقاشي باتيک، زيورآلات سنتي، گليم بافي،طراحي سنتي،سوزندوزي و نوار بافي از عمدهترين رشتههاي صنايعدستي گلستان است.
S/H/113
انتهای پیام/