وي با بيان اينکه سال گذشته بيش از پنج ميليون نفر به استان سفر کردند تاکيد کرد:رويکرد سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان اردبيل اين است که توسعه تمام نقاط را مورد توجه قرار دهد.
علويان صدر با اشاره به سبلان گفت:سبلان يکي از سه قطب مهم گردشگري کشور است و همچنين ايجاد کريدور سبلان را در برنامه هاي خود قرار داده ايم.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان اردبيل به شناسايي 37 منطقه نمونه گردشگري مصوب در دو دور سفر هيات دولت به استان اشاره کرد و افزود: در 10 منطقه نمونه گردشگري 732 ميليارد تومان توسط بخش خصوصي سرمايه گذاري صورت گرفته و اين اقدامات باعث تحولات در حوزه گردشگري اين مناطق شده است.
وي گفت:همچنين مطالعات امکان سنجي 37 منطقه نمونه گردشگري در استان تهيه شده است.
علويان صدر ادامه داد: در استان اردبيل 12 روستاي هدف گردشگري وجود دارد و ما در نظر داريم که اين روستاها از حجم بيشتر گردشگران نيز بهره مند شوند.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان اردبيل در خصوص سرويس هاي بهداشتي و نمازخانه بين راهي در استان گفت: 14 مجموعه سرويس بهداشتي با يک ميليارد و 200 ميليون تومان اعتبار افتتاح شده است و 40 مجموعه ديگر نيز با سرمايه گذاري دو ميليارد تومان پيگيري خواهد شد.
علويان صدر با اشاره به ظرفيت مراکز اقامتي در استان گفت: در سال 83 ظرفيت مراکز اقامتي هشت هزار تخت بود و در حال حاضر به 12 هزار و 184 تخت رسيده است و پيش بيني مي شود تا پايان برنامه چهارم ظرفيت اين مراکز دو برابر شود.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان اردبيل با ارائه آماري از ورود گردشگران به استان اردبيل طي سال هاي گذشته گفت: تعداد گردشگران ورودي به استان از ميزان پيش بيني شده توسط سازمان بيشتر است بنابراين ما بايد خود را براي پذيرايي گردشگران آماده کنيم./106
انتهای پیام/